+27℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Dan Laščanov 2024

Kdaj: 10. 7. 2024 19:00 - 10. 7. 2024 22:00

Kje: občinsko dvorišče Laško

V sredo, 10. julija, bo na občinskem dvorišču Laško potekala že tradicionalna prireditev Dan Laščanov, kot uvod v tradicionalen festival Laško Pivo in cvetje.

Občinsko dvorišče bo gostilo vse Laščane, tako tiste, ki jih je življenjska pot odpeljala iz našega kraja, kot današnje Laščane. Skupaj bomo obujali spomine, klepetali, odkrivali stare in nove obraze in se zabavali. Poleg zabijanja soda, kot veleva tradicija, se bodo obiskovalci vpisali v knjigo Laščanov in ob tem prejeli prav posebno pivo Laščan, za katerega vsako leto prijazno poskrbi Pivovarna Laško Union. Uvodoma nam bo zaigrala domača, Laška pihalna godba skupaj z Bobnarsko skupino Laško, zaplesale pa bodo Mažorete Laško!

V letošnjem letu bomo posebno pozornost namenili posebnemu jubileju. 170 let namreč mineva od začetka zdraviliške dejavnosti v Laškem! V kulturni program večera nas bosta pospremila sestava Policijskega orkestra, kjer bomo lahko prisluhnili pihalnemu in trobilnemu komornemu sestavu, med katerimi bo videti in slišati tudi znane obraze glasbenikov iz Laškega.

Zadnji del večera bo oder namenjen rokovskim ritmom mlade rock zasedbe The Dune, ki nas bodo pospremili v zaključek večera.

Vljudno vabljeni, da skupaj z nami obujate spomine, ali pa stkete svoje, čisto nove!

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.