+23℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Moj živòt je ROKentROL

Kdaj: 15. 1. 2024 19:30 - 15. 1. 2024 21:00

Kje: Kulturni center Laško

Satirični rock kabaret – glasbena komedija
Produkcija: Smejmo se

Moj živòt je ROKentROL je svež, aktualen gledališki dogodek, ki govori o življenjski metamorfozi rock generacije. Zgodba je neobičajen premislek, obračun in povzetek slehernika pred vstopom v »zrelo« življenjsko obdobje; ob tem pa družbi, svetu in predvsem sebi, s pomočjo humorja, komike in samoironije, drži neizprosno zrcalo realnosti.

V uprizoritvi se Gojmir Lešnjak prelevi v rock pevca Gojca in se sprehodi skozi trinajst avtorskih songov. Vtis rock koncerta vedno znova zmotijo različni vsiljivci: hišnik, novinar, akviziter, poslovnež … (odrsko jih upodobi Jaša Jamnik), ki se zapletejo v najrazličnejše nesporazume in konflikte z vsemi nastopajočimi.

Vse skladbe, ki izvirajo s pestre palete rock glasbe, blues, country, pop, reggae, swing, rap, funk … v živo izvaja glasbena skupina preverjenih glasbenikov VIS d’Dohtars, ki jo sestavljajo: kitarski virtuoz Robert Pikl, izjemni Jože Hauko na basu, udarni Peter Ogrinc na bobnih ter briljantni klaviaturist in glasbeni vodja Miran Juvan.

Glasbeno scenski dogodek Moj živòt je ROKentROL priporočamo privržencem rock glasbe od starosti S do XXL in vsem ljubiteljem neizprosnega humorja – ljudem, ki razmišljajo po svoje.

 

Avtorja in režiserja: Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik
Avtor songov: Gojmir Lešnjak Gojc
Glasbeno vodstvo: Miran Juvan
Igrata: Gojmir Lešnjak Gojc, Jaša Jamnik
VIS d’Dohtars: Robert Pikl (kitara), Jože Hauko (bas), Peter Ogrinc (bobni), Miran Juvan (klaviature)
Produkcija: Smejmo se

 


Informacije in rezervacije vstopnic: TIC Laško, 03 733 89 50, tic@stik-lasko.si

Cena vstopnice: 24,00 €

 

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.