+27℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Odprtje razstave PIVO IN CVETJE 63-64-24-25

Kdaj: 10. 7. 2024 18:00 - 14. 7. 2024 19:00

Kje: Muzej Laško

Muzej Laško vsako leto že tradicionalno organizira odprtje razstave, ki je obiskovalcem na voljo v času festivala. Letošnje leto v Muzeju pripravljajo razstavo z naslovom PIVO IN CVETJE 63-64-24-25

Odprtje razstave bo v sredo 10. julija 2024, ob 18. uri.

»Če je cvetje, naj bo tudi pivo«, je znamenita izjava, ki jo je ob snovanju idej za poseben, drugačen, edinstven in izjemen turistični praznik v Laškem, izrekel takratni predsednik novonastalega hortikulturnega društva in istočasno direktor Pivovarne Laško. Od takrat je minilo veliko let, ki jih vsak od nas šteje malo na svoj način. Ostajajo pa spomini na pretekle pivoincvetne praznike in vsakoletna pričakovanja novih dogodivščin, ki jih prinaša največja festivalska prireditev v Sloveniji. Na razstavi v Muzeju Laško se bomo sprehajali predvsem med spomini.

Kot se za tradicijo pivovarskega praznika spodobi, nam bo na otvoritvi zaigrala Laška pihalna godba, zaplesale bodo Mažorete Laško, slišali pa bomo tudi udarne ritme Bobnarske skupine Laško.

 

Vljudno vabljeni!

 

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.