+26℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Parada Laško Pivo in cvetje 2024

Kdaj: 14. 7. 2024 17:00 - 14. 7. 2024 18:00

Kje: ulice Laškega

Pripravite se na spektakularni zaključek našega vsakoletnega festivala! Zaključna parada starodobnikov, pihalnih godb, mažoret in številnih drugih skupin, vas popelje na čarobno popotovanje skozi preteklost. Skozi barvite slike parade, se boste sprehodili ob zvokih glasbe in plesnih korakih, ki bodo navdušili vaše oči in ušesa.

Ponosni smo, da v paradi sodelujejo tudi raznolika lokalna društva iz mesta in okolice, ki dodajo še večjo pestrost in živahnost dogodku. Ta paša za oči in ušesa je pravi vrhunec festivala, ki ga nikakor ne smete zamuditi! Pridružite se nam in doživite edinstveno izkušnjo, ki bo navdušila vsakega obiskovalca!

Vljudno vabljeni k ogledu pestre in raznolike parade, ki bo svoj zaključek sklenila z dogajanjem na občinskem dvorišču, kjer bomo lahko prisluhnili Festivalu plehmuzik in si natočili zadnji vrček najboljšega piva!
Vabljeni, vstop je prost.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.