+22℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Pogovor z Božo Herek v Knjižnici Laško

Kdaj: 21. 9. 2023 19:00 - 21. 9. 2023 21:00

Kje: Knjižnica Laško

Knjižnica Laško vabi na pogovor z Božo Herek ob izidu njene zbirke humoresk Davek na pamet in Izgnanskega dnevnika 1941-1945 Ivana Korošca.

V pogovoru z Božo Herek bodo v knjižnici predstavili dve knjigi, ki jih je pred kratkim izdala v okviru založbe Vigred. Najprej se bodo posvetili Izgnanskemu dnevniku 1941–1945 Ivana Korošca, ki se nanaša na Laško in Laščane. Druga knjiga, o kateri bo tekla beseda, pa je avtorsko delo Bože Herek – z naslovom Davek na pamet: doza življenjskih resnic s ščepcem politike.

Božo Herek Laščani dobro poznamo – kot novinarko, izdajateljico časopisov, urednico, avtorico TV-oddaj in odličnih dokumentarnih filmov, v zadnjem času tudi kot uspešno pridelovalko zelišč in čajnih mešanic. Verjetno pa smo doslej manj vedeli o njenem literarnem ustvarjanju.

Priložnost, da jo spoznamo po tej plati, bo tokratni pogovorni večer, katerega prvi del bodo v Knjižnici Laško posvetili pomembni zgodovinski-spominski knjižni izdaji.

 

Vljudno vabljeni!

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.