+24℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Vpis abonmajev za sezono 2023/2024

Kdaj: 22. 8. 2023 - 22. 9. 2023

Kje: TIC Laško

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji prireditev Kulturnega centra Laško!

Ponuditi kulturo množici in zavedati se, da lahko z njo obogatiš tako posameznika kot družbo, je posebno poslanstvo, hkrati pa odgovornost do predajanja kvalitetnih vsebin. S polno mero odgovornosti do kulturne vsebine pristopamo tudi v Kulturnem centru Laško, kjer s svojo bogato programsko ponudbo in skrbno zasnovanimi abonmaji tudi v prihajajočem letu pripravljamo pester nabor gledaliških predstav, koncertov in razstav za vsak okus in vse generacije.

Ob začetku prihajajoče sezone vas vljudno vabimo k vpisu abonmajev, ki bodo potekali od 22. avgusta do 22. septembra 2023. Abonenti preteklih let lahko rezervacijo stalnega sedeža podaljšate od 22. avgusta do 5. septembra, novi abonenti pa lahko stalne sedeže rezervirate od 5. do 22. septembra 2023.

Kultura je dejavnik razvoja, umetnost pa po besedah Leva N. Tolstoja, ogledalo življenja. Veselimo se srečanja z vami in predajanja vsem aspektom umetnosti, s katerimi vam lahko obogatimo vsakdan.

Opis abonmajev 2023/2024

 

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.