Dodaj v koledar 2019-08-16 20:30:00 ODPOVEDANO ZARADI DEŽJA / Avgust pod zvezdami: Filmski večer – Poletje v školjki 2, 1988

Vabljeni na avgustovski filmski večer pod zvezdami na Občinsko dvorišče. V petek, 16. avgusta si boste lahko ogledali film Poletje v školjki 2 (iz leta 1988), v petek 23. avgusta pa film Moj ata, socialistični kulak (iz leta 1987).

Občinsko dvorišče Laško

petek, 16. avgust 2019, 20.30, Občinsko dvorišče Laško
Avgust pod zvezdami: Filmski večer – Poletje v školjki 2, 1988

Vabljeni na avgustovski filmski večer pod zvezdami na Občinsko dvorišče.

Režiser: Tugo Štiglic
Scenarist: Vitan Mal, Tugo Štiglic
Direktor filma: Stane Malčič
Izvajalec glasbe: Black and White
Produkcijska hiša: Filmski studio Viba film Ljubljana
Distribucija: Filmski studio Viba film Ljubljana

Po velikemu uspehu filma Poletje v školjki doma in v tujini so posneli nadaljevanje.Petnajstletni Tomaž po preselitvi iz obmorskega mesteca Pirana v Ljubljano išče prijateljico Mileno. S Tomažem se končno najdeta in Tomaž se odloči, da bo pristopil v plesni klub. Res naredi avdicijo za break dance plesalca in tako poleg Milene, ki je plesalka jazz baleta, pridobi še nove prijatelje. V Plesnem klubu imajo probleme s prostorom. Želijo jih izseliti in v prostorih plesnega kluba namestiti razne arhive. Otroci se ne dajo in preko raznih nezgod to preprečijo in si, posebno s plesnim nastopom pred občinstvom, zagotovijo prostore. Seveda ob vsem tem poteka še zgodba o prijateljstvu med Tomažem in Mileno.

Trajanje filma: 90 minut

V primeru slabega vremena dogodek odpade.
Vstop je prost.