Dodaj v koledar 2020-03-05 Likovna razstava mag. OTA VOGRINA

Likovna razstava mag. OTA VOGRINA na ogled v Razstavišču Kulturnega centra Laško, od 5. marca 2020 dalje, od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 ter v času prireditev.

Razstavišče Kulturnega centra Laško

četrtek, 5. marec 2020, od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 ter v času prireditev, Razstavišče Kulturnega centra Laško
Likovna razstava mag. OTA VOGRINA
Mag. Oto Vogrin sodi na slovenski likovni sceni brez dvoma med najbolj vsestransko ustvarjalne likovnoumetniške osebnosti, saj združuje po eni strani poklic likovnega pedagoga, pri katerem je pogosto inovativen, z likovnim ustvarjalcem v najrazličnejših grafičnih tehnikah in akvarelu, saj rad eksperimentira na lahkih materijalih v nizkoreliefnih, panoramskih, pogosto 3D kompozicijah in ne nazadnje tudi v mešanih tehnikah na platnu, če omenimo samo samosvoje asemblaže in triptihe, po drugi strani, ukvarja pa se še z raziskovalnim delom, nadgrajujoč svojo formalno izobrazbo in hkrati z organizacijo razstav v okviru Razstavnega salona Lojzeta Šušmelja v Hramu kulture Arnolda Tovornika, ki predstavlja, poleg gotsko baročne cerkve, nabolj monumentalni arhitekturni objekt v njegovem domačem kraju, na katerega bi lahko bili ponosni tudi v marsikaterem večjem mestu.

Vabilo na odprtje razstave TUKAJ >>

Organizator: STIK