Naročite laško pivo tam, kjer je doma

Laško pivo lahko naročite po vseh gostinskih lokalih v regiji. Poleg najbolj prodajanega ustekleničenega in točenega svetlega piva Zlatorog, ki ga s ponosom varijo že desetletja po enakem receptu, in ki mu okus dajejo svetovno znane slovenske sorte hmelja, poskusite tudi temno pivo Zlatorog, svetlo sveže nepasterizirano pivo Zlatorog, motno nefiltrirano pivo Zlatorog Weisbier in brezalkoholno pivo Laško Zlatorog 0,0 % ter Laško Malt.

Piva iz Laškega lahko okusite pri vseh gostinskih ponudnikih območja

Izbrane izdelke Pivovarne Laško lahko naročite tudi na dom

 

Spoznajte zgodovino pivovarstva

Da je Laško pivovarsko mesto, vas že na vstopu v mesto opozori kip Gambrinusa, kralja piva. Ko vstopite v nekdanji trški špital, v prostore današnjega TIC-a Laško, ste že v prostorih, v katerih je medičar in lectar Franz Geyer že leta 1825 zvaril prvi vrček laškega piva. V Muzeju Laško vas poleg drugih zbirk čaka tudi prikaz laških pivovarskih tradicij.

Poiščite pomembne točke pivovarskega mesta

Potujte skozi čas s kronologijo Pivovarne Laško

 

Oglejte si pivovarno

Kako danes nastajajo različne vrste laškega piva, lahko odkrijete na vodenih ogledih Pivovarne Laško. Programi ogledov vključujejo tudi oglede muzeja in pokušino piva v lokalnih gostiščih. Za izbrani ogled se dogovorite v TIC Laško.

Oglejte si ponudbo vodenih ogledov

 

Prva soba pobega s pivovsko tematiko

Prav tam, kjer je bil zvarjen prvi vrček laškega piva, lahko s svojo ekipo iskalcev nenavadnih doživetij odkrijete pivovarjevo zlato!

Obiščite Enigmarium Escape Room

 

S pivom do dobrega počutja

V pivovarskem kraju je pivo tudi del zdravih razvajanj. Raziščite ponudbo pivovskih masaž, mask, pilingov, neg in kopeli v Thermani Laško.

Več

 

Pivo in cvetje. Ne zamudite praznika!

Z laškim pivom je obarvana tudi največja festivalska prireditev v Sloveniji. Vsako leto julija je Laško prizorišče vrhunskih koncertov in drugega dogajanja na kar 4 odrih po mestu.

Načrtujte svoj obisk Piva in cvetja