Pripravljeni na vaše priprave in tekme

Laško je z dosedanjimi mednarodnimi tekmami že dokazalo, da je odličen gostitelj vrhunskih športnih ekip. Poleg tehnično ustrezno opremljene dvorane in druge športne infrastrukture zagotavlja ustrezno nastanitev športnikov v Thermani Laško, kjer je poskrbljeno za ustrezno prehrano, fizioterapijo, regeneracijo in sprostitev. Lokacija s svojimi tereni, tekaškimi, pohodniškimi in kolesarskimi potmi omogoča tudi izvrstne treninge na prostem.

Dvorana Tri lilije

Športna dvorana Tri lilije na 4500 kvadratnih metrih združuje večnamensko dvorano. Dvorana ima 2100 kvadratnih metrov igralne površine. V njej je mogoče urediti tri košarkarska igrišča po mednarodnih merilih. Na tribunah je 1800 sedežev, celotna dvorana pa ima zmogljivost 2500 sedežev.

Ponudba za športnike

Thermana Laško

Poleg vseh storitev, povezanih z ustrezno namestitvijo športnikov, lahko v Thermani Laško izberete vrhunsko rehabilitacijo za profesionalne in rekreativne športnike.

Rehabilitacija temelji na individualnem pristopu in strokovni multidisciplinarni obravnavi.

Ponudba za športnike

Povezani z zmogljivostmi v okolici

Športniki, ki za svoje priprave in tekme izberejo Laško, lahko računajo tudi na uporabo športne infrastrukture v bližnji okolici.
Dodatna ponudba športne infrastrukture:
nogometno igrišče (Rečica),
šolska športna dvorana (Laško),
atletski stadion Kladivar (Celje),
športna dvorana Golovec (Celje),
športna dvorana Zlatorog (Celje),
nogometno igrišče Skalna klet (Celje),
nogometno igrišče Olimp (Celje),
nogometno igrišče Arena Petrol (Celje).

 

Prijazno do športnikov invalidov

Laško je že od leta 2004 prizorišče mednarodnega prvenstva Slovenije v namiznemtenisu za invalide Slovenia Open. Športna dvorana Tri lilije je ustrezno opremljenatako za priprave športnikov invalidov kot za njihove pomembne športne tekme.Tako v Thermani Laško kot v Rimskih termah so ustrezno urejeni dostopi za gibalnoovirane, za slepe in slabovidne pa je v sobah predvideno tudi bivanje psov vodnikov.Slabše slišečim so v Thermani Laško na voljo mobilne indukcijske zanke.

Spoznajte destinacijo dostopnega turizma