Športna dvorana Tri lilije

Športna dvorana Tri lilije na 4500 kvadratnih metrih združuje večnamensko dvorano. Dvorana ima 2100 kvadratnih metrov igralne površine. V njej je mogoče urediti tri košarkarska igrišča po mednarodnih merilih. Na tribunah je 1800 sedežev, celotna dvorana pa ima zmogljivost 2500 sedežev.

Dvorana je dom Košarkaškega kluba Zlatorog.

Urejena je prijazno do invalidov in že od leta 2004 gosti Mednarodno prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu za invalide Slovenia Open.

Odkrivajte odličnost športnega in poslovnega turizma v Laškem

Dvorana Tri lilije je primerna za rokomet, košarko, odbojko, tenis, mali nogomet, v njej pa so pogosto tudi koncerti in plesne prireditve. Najeti jo je mogoče tudi za različne kongrese in druga srečanja.

Spremljajte koledar prireditev!

 

Teniška igrišča s spremljajočim objektom v Debru

V bližini podružnične šole Debro, se nahajajo tri teniška igrišča. Dve tenis igrišči na prostem dopolnjuje kompleks pokrite sodobne teniške dvorane z manjšim pomožnim objektom, ki služil kot garderobni prostor ter okrepčevalnica.

Površine ponujajo možnost igranja tenisa v dvorani in na prostem. V dvorani na novem modrem tepihu, posipanim z granulatom in odlično razsvetljavo. Na odprtem pa na dveh peščenih igriščih na rdečem pesku.

Ob športnem kompleksu je na voljo tudi 47 parkirnih mest.

 

Nogometno igrišče z umetno travo v Rečici

V Rečici pri Laškem se nahaja prenovljeno nogometno igrišče z umetno travnato površino. Velikost celotnega nogometnega igrišča v Rečici je 102×65 metrov, velikost igralne površine pa je 96×59 metrov. Igrišče razsvetljujejo štirje novi LED reflektorji, nameščeni na stebrih višine 18 metrov, na vzhodni strani pa ga obdaja osem metrov visoka ograja.