Dvorana Tri lilije

Športniki na svojih tekmah, športniki na pripravah, športniki invalidi in ljubitelji športnih prireditev ob omembi Laškega pomislijo na dvorano, ki je kot prva v Sloveniji imela stropni semafor in igralno površino v nadstropju. V dvorano v bližini Thermane Laško z veseljem prihajajo tudi obiskovalci različnih zabavnih prireditev in kongresov. Delite svoje vtise iz dvorane z oznako #myLaško.

Športna dvorana Tri lilije na 4500 kvadratnih metrih združuje večnamensko dvorano. Dvorana ima 2100 kvadratnih metrov igralne površine. V njej je mogoče urediti tri košarkarska igrišča po mednarodnih merilih. Na tribunah je 1800 sedežev, celotna dvorana pa ima zmogljivost 2500 sedežev.

Dvorana je dom Košarkaškega kluba Zlatorog.

Urejena je prijazno do invalidov in že od leta 2004 gosti Mednarodno prvenstvo Slovenije v namiznem tenisu za invalide Slovenia Open.

Odkrivajte odličnost športnega in poslovnega turizma v Laškem

Dvorana Tri lilije je primerna za rokomet, košarko, odbojko, tenis, mali nogomet, v njej pa so pogosto tudi koncerti in plesne prireditve. Najeti jo je mogoče tudi za različne kongrese in druga srečanja.

Spremljajte koledar prireditev!

Naj bo Laško moje, tvoje, naše!

Vsak mesec enemu od novih naročnikov na katerikoli laški elektronski novičnik podelimo PAKET PRESENEČENJA IZ LAŠKEGA

Prijava na E-novice