+23℃
Shop
EN
0
EN

No products in the cart.

Praznično Laško 2022

Kdaj: 1. 12. 2022 - 31. 12. 2022

Kje: Laško

»December je čas, ko se naše, vaše in moje Laško odene v praznično podobo. Prav je, da praznične luči, ki jih nosimo v sebi zasijejo tudi navzven.«

Mesto Laško se bo tudi v letošnjem letu odelo v praznično podobo, prav posebno pestrost pa bodo v mestu dopolnili z raznolikimi vsebinami in kulinarično ponudbo. Kot prvi izmed dogodkov bo razveseljeval sam prižig prazničnih luči, na petek, 2. decembra, ko se bomo s programom in odštevanjem do prižiga “odeli” v praznično podobo. Praznično bo dišalo v Laški hiši, kjer pripravljajo zajeten nabor prazničnih delavnic. Tam bo zadišalo po čokoladi, pekli se bodo praznični piškoti, dišalo pa bo tudi po čajnih mešanicah, ki so v decembru nujna dobrina vsakega doma. Za vrhunec kulinaričnih dogajanj bodo v Laški hiši pripravili tudi kulinarični večer s chefom Iztokom Gumzejem. In kam na decembrsko kulinarična doživetja? Okrepčajte se s pestro praznično ponudbo, ki jo za vas pripravljajo laški gostinci.

Zeleno Laško bo svojo barvno paleto z obiskom dobrih mož, zamenjalo za zimsko okrasje. Le- to bo še posebej pestro na letošnjem Miklavževem sejmu z eko-tržnico, kjer je pričakovati pester darilni nabor domačih in ekoloških dobrot, izvirnih rokodelskih izdelkov ter seveda izdelkov s certifikatom kakovosti Okusiti Laško. Zakaj ne bi v letošnjem letu ob obisku Miklavževega sejma, razmislili tudi o tem zakaj je pomembno podarjati domače, lokalno in rokodelsko.

V Laškem pa praznikov seveda ne obeležujejo zgolj z delavnicami in najrazličnejšo ponudbo izvirnih daril za vsak dom in vsako priložnost. Poznajo tudi dobro zabavo. V sklopu prireditev boste namreč lahko obiskovali marsikateri dogodek snovalcev različnih vsebin, v zadnjem tednu pa z vrhunsko glasbeno poslastico ter božičnimi »singli«, s katerimi že tradicionalno zaključujemo najbolj pester mesec v letu na občinskem dvorišču Laško, odplesali letu 2023 na proti!

Vabljeni da najbolj čarobni mesec v letu preživite v majhnem mestu z najbolj pestro ponudbo, kjer tudi v času obdarovanj mislijo na drobne pozornosti lokalnih ustvarjalcev, ki lahko popestrijo čarobnost velikih trenutkov. Vabljeni v praznično Laško!

Dogodke spremljajte TUKAJ.

Experience Laško and sign up for our newsletter

Follow us on Instagramu @lasko_slovenia

This website uses cookies to ensure correct website functioning and to improve your experience. For more information, please see our Cookie policy .

I hereby allow the use of data for all purposes specified below.