Festival Laško Pivo in cvetje

 

Laško je že več kot 50 let prizorišče največjega slovenskega poletnega festival – z raznoterimi glasbenimi in kulturnimi dogodki ter seveda s pivom in srečanji s pivovarji.

V času 4-dnevnega festivala je Laško v znamenju cvetja in pestrih dogajanj. Poskrbljeno je za prevoze z vlakom in za kampiranje. Dogajanje poteka na trgih in ulicah starega mestnega jedra in na kar 4 odrih. Med nastopajočimi so tudi mednarodne glasbene zvezde.

 

Spremljajte napovednik naslednjega festivala     >>>

Guštfest

 

Vrhunski kulinarični chefi na septembrski prireditvi presenečajo s tematsko poulično kulinariko, mestno dogajanje pa zbuja nostalgijo po nekdanjih časih.

Kreativni ulični program na ulicah in trgih starega mestnega jedra Laškega obuja glasbo in ples, igre in zanimivosti, ki spominjajo na izbrano dobo preteklosti. Nekateri mestni prostori oživijo na način, ki se ga obiskovalci spominjamo iz otroških let ali iz časa naših babic in dedkov.

 

Spremljajte koledar dogodov v Laškem    >>>

Domači kotiček

 

Vsako sredo se  v Laškem tržnica predstavljajo izbrani ponudniki domačih dobrot in ustvarjalci rokodelskih mojstrovin.

Domači kotiček, zanimiv del laške tržnice, ponuja priložnosti za srečanja z ljudmi, ki skrbijo za pristnost okusov in izvirno ustvarjalnost. Spoznavajte kmete, čebelarje, zeliščarje, sirarje in druge ponudnike značilno laških tradicionalnih in inovativnih pridelkov in izdelkov.

 

Spremljajte koledar dogodkov v Laškem    >>>