Rokodelski izdelek - Naravna mila

4,30 

 

Mila so izdelana iz izključno naravnih sestavin, ne vsebujejo nobenih umetnih konzervansov in barvil. Postopek izdelave je po hladnem postopku, kar pomeni, da se v oljih ohrani večja količina vitaminov in negovalnih sestavin, ki ostanejo v milu in s tem pri uporabi negujejo kožo. V domačem milu ostane ves glicerin, ki kožo izdatno mehča in vlaži, kar za industrijsko mila ne velja.

Vsak kos mila je ročno izdelan in je vsak zase unikat!

 

Milo Čebelica, nežno milo z medom, čebeljim voskom in propolisom, ki ne vsebuje eteričnih olj in je primerno za vse z občutljivo kožo, tudi za nego otroške kože.

Sestavine: oljčno olje, sončnično olje, kokosovo olje, palmino olje, voda, čebelji vosek, med, propolis

 

Milo s smiljem ima zaradi vsebnosti naravnega izvlečka peščenega smilja in rimske kamilice izredno dobre regenerativne sposobnosti, krči žile in tkivo, odpravlja razširjene vene in popokane kapilare. Izredno učinkovito je pri težavah s kožo, saj čisti in pospešuje obnavljanje kože. Dodani cvetovi peščenega smilja delujejo na kožo kot rahel piling, ki nežno odstrani odmrlo kožno povrhnjico, kar koži povrne gladkost in sijaj. Milo uporabljamo za umivanje celotnega telesa.

Sestavine: macerat laškega smilja v oljčnem olju, sončnično olje, kokosovo olje, palmino olje, hidrolat laškega smilja, cvetovi laškega smilja, naravno eterično olje kamilica.

 

Milo z rožmarinom zaradi vsebnosti naravnega eteričnega olja rožmarina in zelene gline kožo tonira, učvrsti in spodbudi cirkulacijo krvi, očisti problematično kožo, nežno odstrani odmrlo kožo in pod njo razkrije bolj gladko, osvežilno polt. Milo lahko uporabljamo tudi za umivanje las, za lepši sijaj in mehkobo namesto regeneratorja uporabimo limonin sok ali jabolčni kis.

Sestavine: macerat  rožmarina v  oljčnem olju, sončnično olje, kokosovo olje, palmino olje, hidrolat rožmarina, zelena glina, listi rožmarina, naravno eterično olje rožmarina.

 

Milo z vrtnico zaradi vsebnosti naravnega izvlečka vrtnice – macerata, hidrolata in roza gline deluje zelo blagodejno pri negi suhe, utrujene, dehidrirane in občutljive kože. Po uporabi koža postane napeta in sijoča. Dodani zdrobljeni suhi cvetovi vrtnice delujejo na kožo kot rahel piling, ki nežno odstrani odmrlo  kožno povrhnjico, kar koži povrne gladkost in sijaj. Milo uporabljamo za umivanje celotnega telesa.

Sestavine: macerat vrtnice v oljčnem olju, sončnično olje, kokosovo olje,  palmino olje, hidrolat vrtnice, roza glina, cvetovi vrtnice, naravno eterično olje vrtnica v jojobinem olju.

 

Mila so pakirana v kartonasto embalažo, proti doplačilu pa je na voljo tudi mošnjiček iz jute, v katerega lahko izbrane izdelke lepo zapakirate. Mošnjiček je primeren za dve mili ali kombinacijo mila ter mazila.

Neto količina: 70 g

Pripravlja: Mateja Kališnik

 

Počisti