Kulturni center Laško

Kdor vsaj nekaj dni preživi kot Laščan, vstopi tudi v monumentalno stavbo Kulturnega centra Laško ob sprehajališču na desnem bregu reke Savinje. Različne prireditve, abonmajske predstave, koncerti in razstave ustvarjajo nove izkušnje #myLaško. Delite jih s prijatelji!

Stavba, ki je bila v tridesetih letih prejšnjega stoletja Sokolski dom za tedanje telovadce, je v zadnjih desetletjih središče kulturnega življenja Laškega.

Koncerti klasične, sodobne in narodno-zabavne glasbe, gledališke predstave, kulturni dogodki za otroke in mladino, zaključeni dogodki za podjetja in organizacije soustvarjajo živahen utrip zdraviliškega in pivovarskega mesta.

Spremljajte koledar prireditev!

 

Kulturni center je lahko s svojimi zmogljivostmi in celotno infrastrukturo tudi odlična izbira za kongrese, seminarje in predavanja. Organizatorji se lahko zanesejo na kakovostno tehnično opremo, pomoč tehničnega osebja in hostes ter catering.

Kulturni center je v neposredni bližini hotelov. Ob zgradbi je prostorno parkirišče. Laško s svojo okolico, posebnostmi in znamenitostmi ter možnostmi za rekreacijo v naravi omogoča odlično obogatitev različnih srečanj.

Preverite ponudbo poslovnega turizma.

Kulturni center Laško

Trg svobode 6, 3270 Laško

  03 733 89 30

  tina@stik-lasko.si

Naj bo Laško moje, tvoje, naše!

Vsak mesec enemu od novih naročnikov na katerikoli laški elektronski novičnik podelimo PAKET PRESENEČENJA IZ LAŠKEGA

Prijava na E-novice