Kulturni center Laško

Kdor vsaj nekaj dni preživi kot Laščan, vstopi tudi v monumentalno stavbo Kulturnega centra Laško ob sprehajališču na desnem bregu reke Savinje. Različne prireditve, abonmajske predstave, koncerti in razstave ustvarjajo nove izkušnje #myLaško. Delite jih s prijatelji!

Sedežni red Kulturnega centra Laško

 

Nasveti za obiskovalce

Vljudno vas prosimo, da prihajate na predstave najmanj 15 minut pred začetkom. Če ste zamudili začetek, se obrnite na hostesno službo, ki vam bo zagotovila karseda nemoten vstop v dvorano. Dvorana je za vstop praviloma pripravljena 15 minut pred začetkom predstave.

Prosimo vas, da pred začetkom predstav izključite mobilne telefone in predstav brez dovoljenja STIK-a Laško ne fotografirate ali snemate, saj je to moteče tako za obiskovalce kot za nastopajoče.

Prosimo vas, da ob prihodu v garderobi odložite plašče, dežnike in večje torbe. Garderoba je za obiskovalce Kulturnega centra Laško brezplačna.

Dvorana Kulturnega centra Laško je dostopna za invalide na invalidskih vozičkih. Invalidom na vozičku je namenjen prostor na levi in desni strani prve in druge vrste.

Prosimo vas, da ob nakupu vstopnic opozorite na morebitne posebne potrebe in se pri vstopu obrnete na hostesno službo.

Prinašanje hrane in pijače v dvorano ni dovoljeno.

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško

Podajte svoje mnenje