LAŠKO in cvetje

Srečajmo se v Laškem!

Zaradi okoliščin letos izjemoma nismo gostitelji največjega slovenskega festivala. A bistvo Piva in cvetja ostaja tu! To smo od nekdaj mi: Laščani in Laščanke. Naj bodo naši julijski dnevi del pričakovanja vseh naslednjih poletij!

Potepajmo se po ocvetličenem Laškem.

Ustavimo se in si dovolimo, da nas mesto preseneti! Poiščimo točke, ki s prav posebnimi cvetovi pozdravljajo Laško in vse njegove obiskovalce.

Obiščimo fotografsko razstavo Cvetoče Laško domačina Borisa Vrabca, ki objema vrt Pivnice Savinja.

Spoznajmo mojstre, ki varijo pivo.

V Muzeju Laško bo na ogled razstava, ki nas bo popeljala med skrivnosti varjenja piva od davne preteklosti do današnjih dni. Spoznavajmo delo mojstrov piva združenih v Društvu pivovarjev in sladarjev Pivovarne Laško.

Gremo na pivo s pivovarjem.

Pivo iz Laškega je del slovenske identitete. Okušajte ga tam, kjer je zares doma! Pojdite na zgodovinsko potovanje po Muzeju Laško in na pivo s pivovarjem, ki pozna njegove skrivnosti in ki ve, kam vas odpelje na butično pokušino.

*Ko se družimo, spoštujemo vse priporočene higienske ukrepe. Ravnamo odgovorno. Ostajamo zdravi!

 

Naj bo Laško še bolj moje, tvoje, naše!

Vsak mesec enemu od novih naročnikov
na katerikoli laški elektronski novičnik
podelimo PAKET PRESENEČENJA IZ
LAŠKEGA
.#myLaško #ifeelsLOVEnia

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško