Festival Pivo in cvetje v objemu gastronomsko glasbene poslastice ponovno vabi v Laško

Festival Pivo in cvetje, ki se po enoletnem premoru ob upoštevanju vseh ukrepov vrača v Laško, bo tokrat potekal v dveh dogajalnih dnevih, na kar treh prizoriščih. Tradicionalno Pivo in cvetje letošnje leto beleži že 56 let obstoja in se ponaša kot ponosni nosilec naziva največjega glasbenega in turističnega dogodka v Sloveniji, hkrati pa pomembno prispeva k prepoznavnosti turistične destinacije Laško. Dogajanje bo tako kot pretekla leta obogateno z glasbo, cvetjem, etnologijo in kulinariko.

Festivalno dogajanje se bo tokrat razporedilo med 9. in 10. julijem in bo ljubiteljem dobre glasbe in vrhunske kulinarike ponudilo nepozabno doživetje. Za glasbene sladokusce bo poskrbljeno na šolskem igrišču, kjer bo prizorišče šestih koncertov raznolikih glasbenih žanrov, medtem ko bodo lokalna imena vrhunske kulinarike na občinskem dvorišču poskrbela za gastronomsko razvajanje vaših brbončic. Zaradi varovanja javnega zdravja bo letos festival nekoliko drugačen, saj bo za obisk le tega potrebno zadostiti pogojem PCT. Prost in množičen vstop na koncertno prizorišče ne bo mogoč, saj bo vsak posamičen koncert lahko gostil le 200 najzvestejših privržencev. Kljub posebnim ukrepom, pa bo letošnji festival ponudil nepozabno doživetje v naši turistični destinaciji, ki s spoštovanjem do tradicije in pestrostjo ponudbe s sestavinami družabnosti, kulture, glasbe in kulinarike tvori »vrček« odličja. Več informacij o poteku festivala najdete na spletni strani www.pivoincvetje.si.

Festival Pivo in cvetje bo pod krmilom organizacije STIK-a Laško, partnerstvom Občine Laško in generalnim sponzorjem Pivovarno Laško Union, v duhu »posebne laške zgodbe« ob odgovornosti do javnega zdravja, poskrbel za vrhunsko in celostno doživetje!

Se vidimo v Laškem!