Pomladno-poletna promocijska kampanja Se vidimo v Laškem

V STIK-u smo v marcu pričeli s pripravami na pomladno-poletno promocijsko kampanjo Se vidimo v Laškem, ki jo bomo izvedli v sodelovanju s ponudniki nastanitev v destinaciji Laško.

V ospredju oglaševalske kampanje bo promocija destinacije Laško kot varne, zdrave in dostopne destinacije, ki zaradi negotovih razmer v povezavi s covid-19 nudi varno odpoved rezervacije bivanja. Trendi namreč kažejo, da uporabniki počitnice načrtujejo vnaprej, a je pri njihovi izbiri zelo pomembna možnost odpovedi in spremembe rezervacije brez dodatnih stroškov in v zadnjem hipu. Slednje poudarja tudi oblikovano komunikacijsko sporočilo kampanje: Če ne bo šlo, ni panike. Rezerviramo z varno odpovedjo. Za namene oglaševanja je bila zasnovana tudi posebna pristajalna stran, kjer so objavljeni tudi vsi vključeni nastanitveni ponudniki.

Skozi promocijo želimo obeležiti tudi priznanje Naj zdraviliški kraj 2020 ter obiskovalce spodbuditi h koriščenju turističnih bonov v naši destinaciji. Kampanja se bo izvajala na slovenskem trgu od konca marca do julija 2021.