Razpis za pridobitev in potrditev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško

STIK Laško objavlja Razpis za pridobitev in potrditev pravice do uporabe kolektivne blagovne znamke Okusiti Laško. Ocenjevanje bo potekalo 28. 11. 2022 v prostorih Laške hiše.

S kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost pridelkov in prehranskih izdelkov, jedi in  pijač postreženih na gostinski način, rokodelskih izdelkov in kulinaričnih prireditev ter njihovih ponudnikov na območju destinacije Laško.

Tokratni razpis je namenjen ponudnikom, ki lahko na ocenjevanje prijavijo rokodelske izdelke, izdelke unikatnega in industrijskega oblikovanja, pridelke in prehranske izdelke.

Pridelke in izdelke lahko prijavite na ocenjevanje do 21. novembra 2022.

Za potrditev pravice do uporabe KBZ OKUSITI LAŠKO se lahko prijavijo registrirane pravne in fizične osebe, ki so certifikat Okusiti Laško pridobile v letu 2019 in ga želijo potrditi in podaljšati za dve oz. tri leta. Za to prijavo je potrebno poslati samo seznam pridelkov in izdelkov, ki jih želite ponovno potrditi.

Izpolnjene obrazce lahko oddate osebno v TIC-u Laško ali jih pošljete po pošti na naslov TIC Laško, Valvasorjev trg 1, 3270 Laško, ali pa jih posredujete na spodnji e-naslov, kjer lahko prejmete tudi podrobnejše informacije o razpisu:

–        Polona Zorko, tel. št.: 03/733 89 50, e-pošta: polona@stik-lasko.si

 

Več informacij o razpisu najdete v prilogah. Vabljeni k prijavi.

 

Razpis za ocenjevanje KBZ Okusiti 2022

Vloga za ocenjevanje s KBZ OL

Prijava PŽI za ocenjevanje s KBZ OL

Prijava RI za ocenjevanje s KBZ OL

 

 

Fotografija strokovne komisije za ocenjevanje v sestavi (od leve proti desni) mag. Marlene Skvarča, prof. dr. Janeza Bogataja in dr. Tanje Lešnik Štuhec.