Thermana d. d. pridobila certifikat Varno na dogodke

Družba Thermana, d. d., odgovorno sledi varnostnim protokolom, namenjenim preprečevanju širjenja okužb z virusom Covid-19. Prav tako premorejo najvišje protokole varnosti in zaščite za zaposlene v družbi.

Zagotavljanje varnosti in dobrega počutja  gostom in obiskovalcem Thermane je na prvem mestu. Kot vse bolj uveljavljena kongresna destinacija so pristopili k pridobivanju standarda Varno in zdravo na dogodke ter ga tudi uspešno pridobili. S strani Kongresnega urada Slovenije so standard pridobili za dve področji: kot prizorišče za dogodke, kar je pomembna potrditev zlasti za organizatorje srečanj, kongresnih dogodkov in udeležencev na dogodkih, in kot organizator lastnih dogodkov npr. kulinarično-plesnih večerov in ostalih dogodkov.

Pridobljen standard potrjuje zagotavljanje dodatnih ukrepov za preprečevanje okužb in skrb za najvišji nivo varnosti za udeležence različnih dogodkov. Glede na močno spremenjene in zaostrene razmere v industriji srečanj, pa se v Kongresnem Centru Thermana Park intenzivno pripravljajo tudi na možnost izvajanja hibridnih dogodkov, ki bodo omogočali tako spletno kot fizično prisotnost na dogodkih in visoko kvaliteto izvedbe le teh. Več na www.thermana.si/kongresi.

.