Okusiti Laško

REGISTER PONUDNIKOV IN IZDELKOV KOLEKTIVNE BLAGOVNE ZNAMKE OKUSITI LAŠKO

Laški ponudniki svoje bogastvo okusov, jedi in pijač, pridelkov in izdelkov predstavljajo skozi novo kolektivno blagovno znamko Okusiti Laško. Oglejte si predstavitveni video.

Trenutno kolektivna blagovna znamka Okusiti Laško zajema 39 ponudnikov, ki se lahko pohvalijo s certifikatom kakovosti. Prav tako vam v okviru znamke predstavljamo prvo hišo gastronomije.

REGISTER PONUDNIKOV OKUSITI TASTE LAŠKO 2019

Jedi in pijače je moč naročiti in užiti pri ponudnikih samih. Izdelke in pridelke pa kupiti tudi v TIC-u Laško, v Trgovini Katka ter na Domačih kotičkih, ki so vsako sredo med 9.00 in 11.00 na zgornjem vrtu Savinje.

Prepoznate jih po znaku:

Več o samem projektu najdete na spletni povezavi.

Operacijo Okusiti raznolikost podeželja, katere vodilni partner je Občina Laško, ostali partnerji pa so STIK Laško, KGZS – Zavod CE in Thermana d.d., sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

      

Vse, ki vas zanima sodelovanje, vabimo, da nam pišete na polona.zorko@stik-lasko.si ali pokličete na 03 733 89 50, TIC Laško.

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško

Podajte svoje mnenje