za cvetoče doživetje pomladi

 

Pomlad je pravi čas za nova doživetja. Prebujajoča se narava in toplejši dnevi so kot naročeni za krajši oddih, sprostitev ali izlet v naravo.

Pridite v Laško! Čakajo vas zanimiva in zabavna doživetja za družine, romantični in navdihujoči dnevi za pare ter pristno drugačne izkušnje za vse, ki jim je dovolj le najboljše!

Do najlepših pogledov na zeleno Laško

Izlet v naravo je vedno dobra ideja. Planinci, pohodniki in sprehajalci v Laškem zagotovo odkrijejo prave poti zase. Podajte se po urejenih in označenih pohodnih poteh, ki vodijo do čudovitih razgledov na razgibano in neokrnjeno pokrajino.

 

> > >

 

Raziskujte Laško s kolesom

Odpravite se na kolesarski potep po prebujajoči se naravi. Z lastnim ali izposojenim kolesom (tudi električnim!) lahko odkolesarite v mesto celjskih knezov ali pa odkrivate kolesarske poti po podeželju. S kolesom se lahko zapeljete tudi na piknik izlet z Laško košarico.

 

> > >

 

Med vrelci družinskih dogodivščin

Družinske počitnice so najlepše tam, kjer vsakdo najde pravo doživetje zase, vsi skupaj pa kaj takega, kar še nismo doživeli. V Thermani Laško otroke navdušujejo bazeni s tobogani in vodnimi atrakcijami pod edinstveno stekleno kupolo, starše pa izbrani wellness programi. Vzemite si čas zase!

 

> > >

 

Uživajte kot stari Rimljani

Prepustite se uživanju v slogu starih Rimljanov v Rimskih termah! V sodobno zasnovanem Wellness centru Amalija, ki očara z bogato tradicijo, se povežite z naravo, začutite bogato modrost naših prednikov in si povrnite življenjsko energijo.

 

> > >

 

Pivocvetni potep po Laškem

Doživite pivocvetno veselje ob okušanju piva, medu in slastnih grižljajev! Čisto posebno vodeno doživetje vas pelje od izvira termalne vode do legendarnega piva, od vrhunske restavracije do medenega piknika. Z novimi znanji na koncu potepa postanete še medeni pivovar!

 

> > >

 

Okusite Laško

Doživite pristne okuse Laškega! Obiščite lokalne gostinske ponudnike, spoznajte laške posebnosti in razvajajte svoje brbončice. Ne spreglejte dobrot, ki se ponašajo s certifikatom kakovosti Okusiti Laško.

 

> > >

 

Odprta vrata Laškega

Obiščite prijazne lokalne ponudnike in občutite gostoljubje Laškega! Od začetka maja do konca oktobra vas vabijo na obisk izletniške in turistične, zeliščne in ekološke kmetije, muzeji in druge zanimivosti. Preverite tedenski razporedi in si izberite doživetje, ki vam najbolj ustreza.

 

> > >

Občutite utrip pomladnih dogodkov

Številni dogodki so odlična priložnost, da Laško spoznate v športni, kulturni in zabavni luči. Oglejte si koledar dogodkov, kjer vas čaka pestra ponudba kulturnih in športnih dogodkov, tradicionalnih prireditev in ostalih zanimivih dogodkov.

 

> > >

Poiščite izgubljeni zaklad

V pivovarskem in zdraviliškem mestu vaš čaka obilo skrivnosti in zakladov! Preizkusite se v napeti pustolovski igri, kjer vas namigi iz legend popeljejo do odkritja davno izgubljenega srednjeveškega zaklada. Psst! V Laškem je skrito tudi Pivovarjevo zlato, obiščite prvo sobo pobega na temo pivovarstva na svetu in ga poskusite najti.

 

> > >

Izberite svojo idealno namestitev

Med bogato ponudbo nastanitvenih kapacitet izberite tisto, ki najbolj ustreza vam, partnerju ali družini. Izbirate lahko med hotelom v termalnem zdravilišču ali prijazno turistično kmetijo, penzionom, apartmajem ali planinsko kočo. Ne glede na to, kaj izberete, povsod vas bodo sprejeli gostoljubni domačini.

 

> > >

Moje Laško je varno tako, kot je varna moja Slovenija.

 

Po najboljših močeh se trudimo, da zagotovimo kar se da varno in zdravo okolje za vaše počitnice v Laškem.

  • Spoštujemo vse ukrepe za varovanje zdravja.
  • Skrbimo za visoke higienske standarde.
  • Spremljamo opozorila pristojnih institucij in upoštevamo priporočila.

 

Doživite in delite

       

Laško, Slovenia