INFORMIRANJE

V TIC-u Laško nudimo informacije o turistični ponudbi destinacije Laško in Slovenije. Na voljo so številne brezplačne publikacije, na prodaj pa so tudi različni zemljevidi, brošure, razglednice in vodniki.

 

PRODAJA SPOMINKOV

Trgovinica spominkov v TIC-u Laško obsega široko ponudbo domačih dobrot in izdelkov lokalnih ustvarjalcev ter drugih spominkov Laškega in Slovenije. Med ponudbo boste našli tudi spominke Pivovarne Laško in znamke slovenskega turizma I feel Slovenia. V spletni trgovini lahko izbrane spominke naročite tudi na dom.

 

PRODAJA VSTOPNIC

V TIC-u Laško je možen nakup vstopnic za prireditve, ki se odvijajo v destinaciji Laško in širše. Na voljo so vstopnice za prireditve v Kulturnem centru Laško, v dvorani Tri lilije Laško ter za prireditve in koncerte po Sloveniji in tujini preko prodajnih mrež Eventim in Mojekarte.si.

 

TURISTIČNA VODENJA

Organiziramo vodene oglede po destinaciji Laško. Ogledi po naročilu, ki so na voljo vse leto, so priložnost za spoznavanje bogate zgodovine in naravnih znamenitosti destinacije. Na voljo je vodenje v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku.

 

IZPOSOJA KOLES IN POHODNIH PALIC

Če želite destinacijo raziskovati s kolesom, priporočamo izposojo mehanskega ali električnega kolesa prek sistema Kolesce. Sistem omogoča izposojo in vrnitev kolesa tudi na postajah v Celju, Laškem, Žalcu, Polzeli, Zrečah, Slovenskih Konjicah in Štorah. Shranite si NOMAGOBikes mobilno aplikacijo.

V TIC-u Laško nudimo tudi dnevni najem pohodnih palic.

 

PRODAJA DARILNIH BONOV

V TIC-u Laško so na voljo vrednostni darilni boni, ki jih je možno koristiti za obisk prireditev v Kulturnem centru Laško in dvorani Tri lilije, za nakup spominkov in daril v TIC-u ali pa za ogled razstav v Muzeju Laško.

Pravilnik za nakup darilnih bonov in nakupe z darilnimi boni tukaj.