V Sloveniji je razglašena epidemija nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19). Aktualne informacije o ukrepih za blažitev vpliva in širitve koronavirusa na slovenski turizem.

Turistično informacijski center Laško – dejavnosti

Obisk Laškega se za mnoge začne in konča v centru, kjer so na voljo vse turistične informacije, zemljevidi območja in različne publikacije, kjer je mogoče kupiti vstopnice za različne prireditve v Laškem in drugod po Sloveniji, se dogovoriti za vodene oglede in izlete in kjer so na voljo tudi izbrani spominki #myLaško.

INFORMIRANJE

V TIC-u Laško nudimo informacije o turistični ponudbi destinacije Laško in Slovenije. Na voljo so številne brezplačne publikacije, na prodaj pa so tudi različni zemljevidi, brošure, razglednice in vodniki.

 

PRODAJA SPOMINKOV

Trgovinica spominkov v TIC-u Laško obsega široko ponudbo domačih dobrot in izdelkov lokalnih ustvarjalcev ter drugih spominkov Laškega in Slovenije. Med ponudbo boste našli tudi spominke Pivovarne Laško in znamke slovenskega turizma I feel Slovenia. V spletni trgovini lahko izbrane spominke naročite tudi na dom.

 

PRODAJA VSTOPNIC

V TIC-u Laško je možen nakup vstopnic za prireditve, ki se odvijajo v destinaciji Laško in širše. Na voljo so vstopnice za prireditve v Kulturnem centru Laško, v dvorani Tri lilije Laško ter za prireditve in koncerte po Sloveniji in tujini preko prodajnih mrež Eventim in Mojekarte.si.

 

TURISTIČNA VODENJA

Organiziramo vodene oglede po destinaciji Laško. Ogledi po naročilu, ki so na voljo vse leto, so priložnost za spoznavanje bogate zgodovine in naravnih znamenitosti destinacije. Na voljo je vodenje v slovenskem, nemškem in angleškem jeziku.

 

IZPOSOJA KOLES IN POHODNIH PALIC

Če želite destinacijo raziskovati s kolesom, si ga lahko izposodite v TIC-u Laško. Nudimo gorska in treking kolesa, možen pa je tudi dnevni najem pohodnih palic.

CENIK NAJEMA KOLES

V ceni je vključena izposoja čelade in ključavnice.

Vse cene so z DDV.

kolo / ur (bike / hours) 1 h 3 h 5 h 8 h
1 3,00 € 5,00 € 7,00 € 9,00 €
2 6,00 € 10,00 € 14,00 € 18,00 €
3 7,50 € 12,00 € 18,00 € 24,00 €
4 10,00 € 16,00 € 24,00 € 32,00 €
5 12,50 € 20,00 € 30,00 € 40,00 €

 

Cena najema enega para palic znaša 5,00 EUR na dan in vključuje izposojo enega para palic ter DDV.

V Laškem in Celju je na voljo sistem izposoje javnih koles pod skupnim imenom Kolesce.

PRODAJA DARILNIH BONOV

V TIC-u Laško so na voljo vrednostni darilni boni, ki jih je možno koristiti za obisk prireditev v Kulturnem centru Laško in dvorani Tri lilije, za nakup spominkov in daril v TIC-u ali pa za ogled razstav v Muzeju Laško.

Pravilnik za nakup darilnih bonov in nakupe z darilnimi boni tukaj.

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško

Podajte svoje mnenje