Dogodki

V Laško se splača vračati spomladi, poleti, jeseni in pozimi. Vsak letni čas navduši z drugačnimi dogajanji in prireditvami. Obiščite svetovljansko odlične in izvirno pristne dogodke. Izberite po svoje in opozorite še druge na vaše lastno #myLaško.

Likovna razstava Oblo + Oglato

Razstavišče Kulturnega centra Laško,

Na ogled je temtska regijska likovna razstava v koordinaciji JSKD OI Laško, Oblo + Oglato.
Razstavlja 29 likovnikov. Dela bodo na ogled do konca februarja.

Razstava je na ogled Razstavišču Kulturnega centra Laško do 29. februarja 2020, od ponedeljka do petka, od 8.00 do 15.00 ter v času prireditev.

Striptiz!, komedija Matjaža Javšnika

Kulturni center Laško, 08. februarja, 20:00

V Kulturni Center Laško prihaja mojster smeha Matjaž Javšnik s komedijo – Striptiz!
Na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.
Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste “favš” tistim, ki se bodo nasmejali do solz.

Norčije v spalnicah, komedija, Gledališče Koper

Kulturni center Laško, 13. februarja, 19:30

Dogajanje komedije, ki jo je britanski komediograf Alan Ayckbourn napisal sredi sedemdesetih let minulega stoletja kot odgovor na plehke farse, v katerih je pomembno le to, kdo komu greje posteljo in kako je prišel vanjo, avtor umešča v tri zakonske spalnice, v katerih izmenjaje ali hkrati srečujemo štiri (zakonske) pare na različnih stopnjah skupnega življenja.

Predstava je del Gledališkega abonmaja kot zamenjava za odpovedano predstavo Ventilator.

Hamo & Tribute 2 Love – Iz4Kani, akustični koncert

Kulturni center Laško, 14. februarja, 19:30

Po krajši klubski turneji in prazničnem oddihu bodo Hamo & Tribute 2 Love pripravili sklop malce posebnih koncertov imenovanih Iz4Kani. 14. februarja 2020 bodo odklopili elektriko, pospravili vse glasne aparate in pred vas stopili brez vseh ojačevalnikov vonja, okusa in zvoka.

Kvatropirci

Kulturni center Laško, 20. februarja, 19:30

Štiriglasno prepričajo tako v zabavnem kot dalmatinskem slogu.

PUSTNA POVORKA

Ulice Laškega, 22. februarja, 15:00

Prijazne in strašne, male in velike, skupinske in posamezne, norčave, vesele ter razigrane maske  pridružite se pustni povorki.

Vabimo vse, ki bi se želeli pokazati v tradicionalnih maskah in predstaviti pustne šeme, ki so nekoč preganjale zimo.

Severa in Gal Gjurin, koncert

Kulturni center Laško, 06. marca, 19:30

Gal in Severa Gjurin bosta nastopila z ekskluzivnim, za priložnost prirejenim akustičnim zvokom. Edinstven večer, ki ga bosta zaznamovala z liričnostjo in avtorsko glasbo. Nastopila bosta sama – dva glasova pa bosta dopolnila z zvokom akustične zasedbe.

Glasbena komedija POLJUB za SLOVO

Kulturni center Laško, 08. marca, 17:00

Humorista Tonček Žumbar in Danica Cvetko, ki sta vas novembra lani nasmejala s komedijo Ni lahko biti ženska, prihajata tokrat s številčno, več kot 20 člansko ekipo KD Simon Gregorčič iz Velike Nedelje in novo glasbeno komedijo Poljub za slovo. Ta ekipa vas je predlani že navdušila s komedijo Dijaški dom za babice. Tudi tokrat je zgodba izjemno zabavna, hkrati pa poučna, čustvena in v srce segajoča in je ob mednarodnem dnevu žena več kot primerna za ogled.

Ansambel Slovenski zvoki z gosti: Harmonikarski orkester Glasbene šole Laško-Radeče

Kulturni center Laško, 24. marca, 19:30

Slovenski zvoki so narodno zabavni ansambel, ki ga sestavljajo člani iz vseh koncev Slovenije. S svojimi skladbami so prejemniki številnih priznanj in nagrad, sodelovali so na raznih dobrodelnih koncertih, na regijskih in nacionalni televiziji. Nastopajo tako doma kot v tujini, kjer odlično zastopajo slovensko glasbeno sceno, štirikrat so že odpravili na turnejo po Združenih državah Amerike.

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško

Podajte svoje mnenje

[recaptcha]