Dogodki

V Laško se splača vračati spomladi, poleti, jeseni in pozimi. Vsak letni čas navduši z drugačnimi dogajanji in prireditvami. Obiščite svetovljansko odlične in izvirno pristne dogodke. Izberite po svoje in opozorite še druge na vaše lastno #myLaško.

VID VALIČ: SEKS PO SLOVENSKO

Kulturni center Laško, 30. januar, 19:30

Vid Valič v svoji novi predstavi z naslovom »Seks po slovensko« govori o svojih seksualnih in aseksualnih anekdotah, ki jih je bilo za nekatere malo, za druge veliko, spet za tretje pa tam tam.

Striptiz!, komedija Matjaža Javšnika

Kulturni center Laško, 08. februarja, 20:00

V Kulturni Center Laško prihaja mojster smeha Matjaž Javšnik s komedijo – Striptiz!
Na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.
Da to drži se lahko prepričate sami – pridite, da ne boste “favš” tistim, ki se bodo nasmejali do solz.

Norčije v spalnicah, komedija, Gledališče Koper

Kulturni center Laško, 13. februarja, 19:30

Dogajanje komedije, ki jo je britanski komediograf Alan Ayckbourn napisal sredi sedemdesetih let minulega stoletja kot odgovor na plehke farse, v katerih je pomembno le to, kdo komu greje posteljo in kako je prišel vanjo, avtor umešča v tri zakonske spalnice, v katerih izmenjaje ali hkrati srečujemo štiri (zakonske) pare na različnih stopnjah skupnega življenja.

Predstava je del Gledališkega abonmaja kot zamenjava za odpovedano predstavo Ventilator.

Hamo & Tribute 2 Love – Iz4Kani, akustični koncert

Kulturni center Laško, 14. februarja, 19:30

Po krajši klubski turneji in prazničnem oddihu bodo Hamo & Tribute 2 Love pripravili sklop malce posebnih koncertov imenovanih Iz4Kani. 14. februarja 2020 bodo odklopili elektriko, pospravili vse glasne aparate in pred vas stopili brez vseh ojačevalnikov vonja, okusa in zvoka.

Kvatropirci

Kulturni center Laško, 20. februarja, 19:30

Štiriglasno prepričajo tako v zabavnem kot dalmatinskem slogu.

PUSTNA POVORKA

Ulice Laškega, 22. februarja, 15:00

Prijazne in strašne, male in velike, skupinske in posamezne, norčave, vesele ter razigrane maske  pridružite se pustni povorki.

Vabimo vse, ki bi se želeli pokazati v tradicionalnih maskah in predstaviti pustne šeme, ki so nekoč preganjale zimo.

Severa in Gal Gjurin, koncert

Kulturni center Laško, 06. marca, 19:30

Gal in Severa Gjurin bosta nastopila z ekskluzivnim, za priložnost prirejenim akustičnim zvokom. Edinstven večer, ki ga bosta zaznamovala z liričnostjo in avtorsko glasbo. Nastopila bosta sama – dva glasova pa bosta dopolnila z zvokom akustične zasedbe.

Ansambel Slovenski zvoki z gosti: Harmonikarski orkester Glasbene šole Laško-Radeče

Kulturni center Laško, 24. marca, 19:30

Slovenski zvoki so narodno zabavni ansambel, ki ga sestavljajo člani iz vseh koncev Slovenije. S svojimi skladbami so prejemniki številnih priznanj in nagrad, sodelovali so na raznih dobrodelnih koncertih, na regijskih in nacionalni televiziji. Nastopajo tako doma kot v tujini, kjer odlično zastopajo slovensko glasbeno sceno, štirikrat so že odpravili na turnejo po Združenih državah Amerike.

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško

Podajte svoje mnenje

[recaptcha]