+26℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Splošni pogoji poslovanja

PRAVNA OBVESTILA

Pravno obvestilo spletnega  mesta www.lasko.info

Vse pravice, vseh spletnih strani www.lasko.info so pridržane. Vse informacije in gradiva, tako pisna kot slikovna, na spletnih straneh www.lasko.info so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine javnega zavoda STIK  Laško – Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško (v nadaljevanju STIK Laško), ter z njo povezanih partnerjev, katerih vsebine so vključene v spletne www.lasko.info.

Uporabnik lahko uporablja vsebine na spletnem mestu www.lasko.info izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo. Vsaka druga oblika uporabe vsebin spletnih strani www.lasko.info v komercialne namene ni dovoljena. Informacij in gradiv, objavljenih na teh spletnih straneh se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja STIK-a Laško.

Pravno obvestilo lahko STIK-a Laško kadarkoli spremeni, in je za uporabnike zavezujoče v vsakokrat spremenjeni obliki.

Zasebnost in varstvo osebnih podatkov

STIK  Laško – Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško, Trg svobode 6, 3270 Laško (v nadaljevanju STIK Laško) spoštuje in varuje vašo zasebnost. Ko brskate po spletnih straneh www.lasko.info ste anonimni, osebnih podatkov ne zbiramo. Za namene statistike si STIK Laško pridržuje zgolj pravico pridobivanja tistih podatkov obiskovalcev spletne strani, iz katerih ne izhajajo individualne lastnosti posameznika.

Pri nekaterih razdelkih naših spletnih strani, nam boste zaradi korespondence, registracije na spletnih straneh, prejemanja kratkih sporočil, nakupa ali sodelovanja v spletnih nagradnih igrah itd., zaupali svoje osebne podatke. STIK Laško jamči in se obvezuje, da bo osebne podatke varoval kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje. Podatke, ki nam jih posredujete, ne bomo razkrili tretjim ali nepooblaščenim osebam in jih bomo uporabili zgolj v namen s katerim ste nam jih posredovali.

Zaradi uresničevanja namena nemotenega delovanja, spletna stran vsebuje t.i. piškote (Cookies).

Prostor, v katerem se nahaja strežnik spletne strani, je ustrezno fizično varovan.

Zasebnost in varnost osebnih podatkov pooblaščenih izvajalcev STIK Laško

Numo d.o.o. je vzdrževalec spletnih mest www.lasko.info in v skladu s pogodbo s STIK Laško in za STIK Laško opravlja naloge glede vzdrževanja in nadgradenj portala. Numo d.o.o in morebitna druga zunanja podjetja, ki opravljajo za STIK Laško določene aktivnosti v okviru portala, se zavežejo, da obdeluje osebne podatke samo v okviru pooblastil STIK-a Laško ter jih ne obdeluje in ne sme obdelovati za noben drug namen.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe

Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, STIK Laško uporablja programe za spremljanje prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko uporabijo informacije iz teh virov za identifikacijo posameznikov.

Izključitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletnem mestu www.lasko.info so informativne narave. STIK Laško se trudi za pravilnost, ažurnost in popolnost objavljenih podatkov, vendar za njihovo točnost in celovitost ne prevzema nobene pravne odgovornosti, ki se nanaša na natančnost, popolnost ali uporabnost katerekoli informacije, produkta ali opisanega postopka.

STIK Laško ne odgovarja za vsebine besedil, ki so objavljene s strani skrbnikov pogodbenih partnerjev STIK Laško.

STIK Laško ne more biti odgovorna za poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, do katere je mogoče dostopati do spletnih strani www.lasko.info, zaradi uporabnikovega obiska spletne strani ali kakršnekoli njene uporabe. STIK Laško ni odgovoren za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletnih strani www.lasko.info.

STIK Laško si pridržuje pravico, da spremeni vsebino spletnih strani www.lasko.info kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega obvestila, in ne prevzema nikakršne odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

Zunanje povezave

Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani www.lasko.info, z namenom podajanja celovitih turističnih informacij vsebujejo povezave na različne zunanje strani, kot so na primer druga internetna spletišča, posamezne strani ali drugi viri. Za dostopnost, vsebino ali napake zunanjih povezav ne odgovarjamo, prav tako uporabniki spletnih strani www.lasko.info ne morejo domnevati, da spletne strani zunanjih povezav spoštujejo enaka načela glede spoštovanja zasebnosti in varstva osebnih podatkov, kot se jih drži STIK Laško. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih mest je odgovornost STIK Laško za vse primere izključena.

Nepričakovani oglasi

Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš internetni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge internetne strani ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. STIK Laško ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku, med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice/Copyright

Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem/copyright pravu. Za te materiale sodelujoči avtorji oziroma drugi nosilci avtorskih/copyright pravic obdržijo pravice reprodukcije ali redistribucije. Za vse osebe, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahtevajo avtorji oziroma nosilci avtorskih/copyright pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobroverno, skladno s predpisi o avtorskih/copyright pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne izobraževalne namene kot učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Trip Advisor

STIK Laško ni odgovoren za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na straneh TripAdvisor.

Družbena omrežja

Zapisi v Facebookovi aplikaciji na spletnih straneh www.slovenia.info so odraz avtorjeve osebne ocene in mnenja, in ne predstavljajo stališča STIK-a Laško.

Pridržujemo si pravico, da po svoji presoji in brez pojasnila odstranimo ali spremenimo katerikoli zapis, objavljen preko Facebook aplikacije na spletnih straneh www.lasko.info, ki kakorkoli krši pravice drugih ali je na kakršenkoli način nezakonit, žaljiv, sramotilen, vulgaren ali kakorkoli drugače sporen.

STIK Laško ni odgovoren za osebna mnenja, ocene ali neprimerne vsebine prisotne na družbenih omrežjih Twitter in Instagram.

______________________________________________________________________________________

PIŠKOTKI

Na spletnem mestu želimo svojim obiskovalcem vedno zagotoviti aktualne in zanje pomembne informacije. Na podlagi poznavanja, kakšne vsebine obiskovalce zanimajo in kaj pri nas iščejo, lahko ponudimo prave vsebine. Podatkov nikoli ne posredujemo tretjim osebam, prav tako ne spremljamo obiskovalcev kot posameznikov, temveč povsem anonimno.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Vrste piškotkov

 1. Nujno potrebni piškotki
  Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, …).
 2. Izkustveni piškotki
  Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.
 3. Funkcionalni piškotki
  Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.
 4. Oglasni ali ciljani piškotki
  Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Google Analytics piškotki

STIK Laško beleži in hrani anonimizirane podatke o moji aktivnosti na www.lasko.info, ki jih STIK Laško uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje obiskovalcev portala v prihodnje.

Zakaj so piškotki potrebni?

Piškotke uporablja večina spletnih strani, saj omogočajo priročen način za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami spletnih uporabnikov. Na podlagi statističnih podatkov o obiskanosti spletne strani, ki jih prav tako omogočajo piškotki, lahko upravljavci spletnih mest ocenijo učinkovitost zasnove svojih spletnih strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo uporabnikom na svojih spletnih straneh.

Onemogočanje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke kadarkoli izklopite. Informacije o nastavitvah za piškotke v posameznih brskalnikih so na voljo na spodnjih povezavah:

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Opera

Safari

Edge

______________________________________________________________________________________

UPORABNIŠKE PRAVICE

Kot oseba, na katero se podatki nanašajo, imate določene pravice, povezane z osebnimi podatki, ki jih o vas zbira javni zavod STIK  Laško – Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško, Trg svobode 6, 3270 Laško (v nadaljevanju besedila STIK Laško).

Naslednji seznam vsebuje informacije o vaših pravicah, ki izhajajo iz veljavnih zakonov o varstvu podatkov:

Pravica o umiku soglasja: Kjer obdelava vaših osebnih podatkov temelji na vašem soglasju, lahko to soglasje kadarkoli umaknete. Soglasje lahko umaknete na enak način, kot ste ga dali (npr. elektronsko).

Pravica do dostopa: Od STIK-a Laško lahko zahtevate za informacije o osebnih podatkih, ki jih hrani o vas, vključno z informacijami o tem, katere vrste vaših osebnih podatkov hrani, za kaj jih uporablja, kje jih zbira, če ne neposredno od vas, in komu so bili razkriti, če je to primerno, obdobje hrambe vaših osebnih podatkov, kakšne so vaše pravice, vezane na vaše osebne podatke, ter informacije o morebitnem obstoju avtomatiziranega sprejemanja odločitev (vključno z oblikovanjem profilov) in o razlogih zanj ter pomen in predvidene posledice take obdelave za vas.

Pravica do popravka: Od STIK-a Laško lahko zahtevate popravek netočnih osebnih podatkov, ki jih ima o vas.

Pravica do omejitve: Od STIK-a Laško lahko zahtevate omejitev obdelave svojih osebnih podatkov, če:

 • oporekate točnosti svojih osebnih podatkov, in sicer za obdobje, ki ga STIK Laško potrebuje za preverjanje točnosti podatkov,
 • je obdelava nezakonita in zahtevate omejitev obdelave namesto izbrisa svojih osebnih podatkov,
 • vaših podatkov STIK Laško ne potrebuje več, a jih mora hraniti za  uveljavljanje, izvajanje ali obrambo vaših pravnih zahtevkov,
 • ugovarjate obdelavi, medtem ko STIK Laško preverja, ali njena zakonska podlaga prevladuje nad vašo.

Pravica do prenosljivosti: Na vašo zahtevo bo STIK Laško, kadar je to tehnično izvedljivo, vaše osebne podatke prenesla drugemu upravljavcu, če obdelava temelji na vašem soglasju oziroma je pomembna za izvajanje pogodbe in če se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi.

Pravica do ugovora: Če obdelava temelji na vašem soglasju oziroma je pomembna za izvajanje pogodbe in če se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi, lahko iz razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, kadarkoli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov v zvezi s temi razlogi. Kadar se vaši osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja, imate pravico, da kadarkoli ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za namene takega trženja, vključno z oblikovanjem profilov. Poleg tega imate pravico, da iz razlogov, povezanih z vašim posebnim položajem, ugovarjate obdelavi osebnih podatkov v zvezi s temi razlogi, kadar se osebni podatki obdelujejo v znanstveno- ali zgodovinsko raziskovalne namene ali statistične namene razen, če je obdelava potrebna za opravljanje naloge, ki se izvaja v javnem interesu.

Avtomatizirano sprejemanje posameznih odločitev, vključno z oblikovanjem profilov: Od STIK-a Laško imate pravico zahtevati, da za vas ne velja odločitev, ki temelji le na avtomatizirani obdelavi vaših osebnih podatkov, če ima ta odločitev za vas pravne učinke ali znatno vpliva na vas.

Pravica do vložitve pritožbe: V primeru domnevne kršitve veljavnih zakonov o zasebnosti lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu za zaščito podatkov v državi, kjer prebivate ali kjer se je domnevna kršitev zgodila.

Pravica do izbrisa: Od STIK-a Laško lahko zahtevate izbris svojih osebnih podatkov, če:

 • osebni podatki niso več potrebni za namen, za katerega so bili zbrani ali drugače obdelani,
 • obdelava temelji na vašem soglasju in svoje soglasje umaknete, za obdelavo pa ni druge zakonske podlage,
 • obdelava temelji na vašem soglasju in ugovarjate obdelavi, za obdelavo pa ni druge zakonske podlage,
 • so bili osebni podatki obdelani nezakonito,
 • je to potrebno za izpolnitev zakonskih obveznosti;
 • so bili osebni podatki zbrani v zvezi s ponudbo storitev informacijske družbe, ki se ponujajo neposredno otroku. Obdelava osebnih podatkov otroka je zakonita, kadar ima otrok vsaj 16 let. Kadar je otrok mlajši od 16 let, je takšna obdelava zakonita le, če za otroka takšno privolitev da ali odobri njegov starš ali skrbnik.

Vprašanja o varstvu podatkov in katerekoli zahteve po uveljavitvi svojih zakonskih pravic naslovite na:

STIK Laško – Center za šport, turizem, informiranje in kulturo Laško

Trg svobode 6, 3270 Laško, Slovenija

tel.: + 386 3 733 89 30

e-naslov:info@stik-lasko.si

______________________________________________________________________________________

POSLOVANJE NA SPLETNI TRGOVINI MESTA WWW.LASKO.INFO

Podatki o podjetju

V vlogi prodajalca v spletni trgovini na spletnem mestu www.lasko.info, nastopa STIK Laško, Trg svobode 6, 3270 Laško, ID št. za DDV: SI70383367, matična številka: 2260166000.

Telefon: 03 733 89 50

E- pošta: info@lasko.info

Na zgoraj navedenih kontaktih smo dosegljivi vsak delovni dan (od ponedeljka do petka) med 9.00 in 17.00 ter ob sobotah in praznikih od 9.00 do 12.00.

 

Splošne opredelitve

Nakup je zahtevek za naročilo enega ali več izdelkov preko spletne trgovine s strani uporabnika. Naročanje izdelkov v spletni trgovini na spletni strani www.lasko.info poteka vse dni v tednu, nepretrgoma (24/7), kar pomeni, da se lahko nakup opravi kadarkoli. Dostava nakupov, pa se vrši kot opredeljeno v nadaljevanju.

Ob naročanju v spletni trgovini na spletni strani www.lasko.info, mora kupec (uporabnik) navesti sledeče podatke:

 • veljaven e-poštni naslov,
 • ime in priimek,
 • GSM številko,
 • naslov za dostavo blaga in izdajo fakture.

Pomembno je, da so navedeni podatki kupca pravilni, popolni in ažurni, saj v nasprotnem primeru nakupa ni mogoče izvesti in bo preklicano. Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila).

 

Vrste uporabnikov

Pravico do nakupa v spletni trgovini imajo tako registrirani člani kot tudi gostje (uporabniki, kupci), ki opravijo hitri nakup in se jim za nakup ni potrebno registrirati.

Ob registraciji v spletno trgovino pridobi obiskovalec uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove e-pošte, ter geslo, ki si ga določi sam. Če želi uporabnik naslov e-pošte ali geslo kadarkoli zamenjati z drugim, lahko to stori v svojem uporabniškem profilu.

 

Dostopnost informacij

STIK Laško se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, matično in davčno številko),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

Ponudba in cene

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba in cene v spletni trgovini STIK Laško ažurirajo in spreminjajo pogosto. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodne najave. Cena v spletni trgovini je enaka tako za registrirane člane kot za goste spletne trgovine. Vse cene so v evrih (EUR) in vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Akcijske cene veljajo vedno za rok, ki je določen v spletni trgovini. Pridržujemo si pravico do napak ter sprememb v cenah in besedilu.

 

NAKUP, PLAČILO IN MENJAVA

Nakup (naročilo) in cene

Kupoprodajna pogodba med STIK Laško in kupcem je v spletni trgovini sklenjena v trenutku, ko STIK Laško kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za STIK Laško kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporočilo o statusu naročila) je v elektronski obliki shranjena na strežniku STIK Laško in je potrošnikom na voljo na njihovo pisno zahtevo. Kopijo naročila pa prejmejo tudi na svoj e-poštni naslov.

Odstop od pogodbe in zamenjava artiklov

Skladno z določbo 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima potrošnik pri pogodbah, sklenjenih na daljavo ali zunaj poslovnih prostorov pravico, da v 14 dneh obvesti podjetje, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga (strošek pošiljanja).

Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu bo STIK Laško vrnil vsa opravljena plačila z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik. Podjetje bo plačilo vrnilo takoj, ko bo to mogoče, najkasneje pa v 8-ih dneh po prejemu vrnjenega blaga. Zahtevek se v navedenem roku pošlje na e-naslov info@lasko.info.

V kolikor se uporabnik odloči, da bo kupljeno blago vrnili ali zamenjal, ga pošlje nazaj in nato prejme drug artikel (v primeru menjave). V tem primeru mora uporabnik pokriti strošek pošiljanja pri vračanju pošiljke, kakor tudi strošek ponovnega pošiljanja novega blaga. Uporabnik ne krije sam stroškov pošiljanja v obe smeri v primerih, ko do zamenjave blaga pride zaradi stvarne napake na strani spletne trgovine. Kadar uporabnik želi zamenjati ali vrniti izdelek, lahko to stori preko katerekoli navadne ali hitre pošte na svoje stroške.

Stvarna napaka

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki skupaj z natančnim opisom le-te obvestiti v zakonsko določenem roku. Kupec nam mora hkrati omogočiti pregled artikla.

Pravico do uveljavljanja stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

Načini plačila

Spletna trgovina STIK Laško omogoča naslednje načine plačila:

 • z gotovino ob prevzemu preko dostavne službe DPD d.o.o.,
 • z direktnim nakazilom na TRR STIK-a Laško,
 • s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa, Visa Electron) preko spletne trgovine,
 • na prevzemnem mestu STIK Laško, ki se nahaja v TIC-u Laško (Valvasorjev trg 1, Laško) je možno plačilo z gotovino ali s plačilno oziroma kreditno kartico (Activa, Mastercard, Visa, Visa Electron, BA Maestro).

Stroški pošiljanja in prevzema so podani ob koncu naročila in se obračunavajo glede na težo izbranih izdelkov. Možen pa je tudi osebni prevzem v TIC-u Laško. V tem primeru stroškov prevzema ni.

DOSTAVA

STIK Laško za dostavo na dom uporablja podjetje DPD d.o.o. katerega običajni delovni čas dostave je vsak delovnik med 8.00 in 16.00. Ob nedeljah in praznikih se dostava naročenih izdelkov ne izvaja.

Dostava bo opravljena na naslov, ki ga bo v postopku nakupa določi uporabnik.

Cenik dostave

Teža paketa Strošek pošiljanja
Do 2 kg 5,00 €
Nad 2 kg do 5 kg 6,00 €
Nad 5 kg do 10 kg 7,00 €
Nad 10 kg do 15 kg 9,00 €

 

Strošek dostave se obračuna glede na težo izbranih artiklov, po veljavnem ceniku DPD d.o.o.

Strošek dostave se obračuna v spletni trgovini in je razviden iz kopije o naročilu.

 

Rok dostave

Vsa naročila, oddana med delavnikom pred 11.00, odpošljemo še isti dan. V primeru plačila po povzetju ali s plačilno kartico bodo naročila dostavljena v skladu s pogoji podjetja DPD d.o.o.

Naročila, ki imajo označeno plačilo po predračunu pošljemo po prejetem nakazilu na TRR račun STIK Laško. Naročila izvedena med vikendom in prazniki odpravimo naslednji delovni dan. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta.

Opozorilo: ti pogoji ter stroški veljajo izključno za področje Republike Slovenije.

 

ZASEBNOST

STIK Laško spoštuje zasebnost svojih uporabnikov, ter v okviru tega njihovo pravico do zaupnosti in zasebnosti osebnih podatkov. Zavezujemo se k varovanju vseh osebnih podatkov, ki jih kot uporabnik posredujete v namen nakupovanja v spletni trgovini in kontaktiranja STIK Laško. Osebni podatki se posredujejo prostovoljno, obdelujejo in shranjujejo pa se v skladu z zakonsko določenimi pravili. Osebne podatke zbiramo z namenom, da se lahko učinkovito, ažurno ter korektno odzovemo na potrebe potrošnika in vključujejo: kreiranje profila, obdelavo naročila, zagotavljanje dostopa do določenih funkcij spletne trgovine, naročilo na e-novice in registracijo za morebitne, ki jih organizira in so v izvedbi STIK Laško ter za morebitna sodelovanja v lastnih spletnih raziskavah in forumih o tržnih dejavnostih.

STIK Laško zagotavlja varnost podatkov, ki jih uporabniki pošiljajo v okviru elektronskih postopkov. Vsak registriran uporabnik ima dostop do svojih osebnih podatkov, ki si jih lahko po želji ažurno ureja; svoje podatke lahko popravlja, spreminja in izbriše v okviru profila, katerega si odpre ob prijavi v spletno trgovino na spletnem mestu www-lasko.info. Podatki uporabnika bodo shranjeni skladno s potrebami za zagotavljanje storitev kot to zahteva zakon. Po koncu tega roka bodo uporabniški podatki izbrisani.

 

Kontaktni podatki za podporo uporabnikom

V kolikor boste pri nakupu naleteli na težavo, se lahko na nas obrnete po e-pošti. Naše poslanstvo je zadovoljen kupec, zato bomo storili vse, da bo nakup v spletni trgovini www.lasko.info prijetna izkušnja.

Pišete nam lahko na e-poštni naslov info@lasko.info in potrudili se vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

 

POJASNILO

Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, prav tako lahko STIK Laško brez predhodnega obvestila spreminja te pogoje. V kolikor potrebujete dodatna pojasnila v zvezi z splošnimi pogoji sodelovanja nas lahko kontaktirate.

 

Splošni pogoji veljajo od 15. 10. 2018.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.