Rokodelski izdelek – Zeliščno mazilo

 

Naravna mazila so izdelana iz hladno stiskanih rastlinskih olj, ki so obogatena z izvlečki domačih zdravilnih zelišč, rastlinskih masel, povezovalne lastnosti v mazilu pa predstavlja deviški čebelji vosek. Ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil, dišav, parabenov, parafina, vazelina ali drugih škodljivih sestavin.

 

Smrekovo mazilo je priporočljivo uporabljati kot masažno podlago za poživitev in regeneracijo pri negi bolečega hrbta, ramen, sklepov, vnetih vezi ter otrdelih in utrujenih okončin. Znanstveno je bilo dokazano tudi, da smrekova smola deluje proti-mikrobno, v kombinaciji z olji ostalih zelišč in oljem pšeničnih kalčkov, ki je glavni vir vitamina E, ima zato delovanje mazila širok spekter.

Sestavine: macerat sivke, macerat rožmarina, macerat žajblja, macerat  vinske rutice, čebelji vosek, smrekova smola, kokosovo olje,  olje pšeničnih kalčkov, eterično olje rožmarina, eterično olje timijana.

 

Mazilo s smiljem in sladkim pelinom je primerno za nego za vse vrste kože, še posebej za zelo občutljivo kožo. Kožo mehča, jo poživlja, čisti, obnavlja površinske celice in zavira rast glivic. Poleg tega deluje protivnetno, pospešuje sintezo kolagena v zreli koži, zato posledično zavira staranje kože in ji povrne sijoč in pomlajen videz. Priporočljiv je za nego po sončenju, saj preprečuje izsušenost kože, rdečico pa zamenja porjavelost.

Sestavine: macerat laškega smilja, macerat sladkega pelina, macerat aloe vere, jojobino olje, čebelji vosek, kokosovo olje, olje pšeničnih kalčkov, propolis.

6,50 
Cena vsebuje davek