Zaplavajte v termalni vodi

Pod zelenimi hribi z izviri čiste pitne vode, tik ob reki Savinji, vrejo na dan dokazano zdravilne termalne vode. Že od antičnih časov so vir dobrega počutja. Prepustite se uživanju v slogu starih Rimljanov v Rimskih termah ali pa odkrijte brezmejno zabavo pod edinstveno stekleno kupolo Thermane Laško.

Privoščite si unikatna wellness razvajanja

Poskrbite za svoje dobro počutje. Izbirajte med savnami in kopelmi, ayurvedo, solno terapijo, nego obraza in telesa. Ne spreglejte unikatnega pivovskega in medenega razvajanja, ki ga lahko izkusite samo v Laškem.

Raziskujte okolico peš ali s kolesom

Odpravite se na potep po barviti jesenski naravi. Planinci, pohodniki, sprehajalci in ljubitelji kolesarskih potepov v Laškem zagotovo odkrijejo prave poti zase. Odkrijte pohodne in kolesarske poti Laškega!

Okušajte laške dobrote

Lokalno. Okusno. Vrhunsko! Okusite Laško medenko in Laško pivo, povabite se na kulinarično razvajanje na grad Tabor, na laško južino v Thermano Laško in na pečena jabolka v Rimske terme! Domov poleg lepih spominov odnesite še izbrane okuse in izdelke blagovne znamke Okusiti Laško.

Laško omizje
Svatovska pogača Piščančja obara z žličniki Ocvirkovka Postrv na jurklošterski način Domače mesnine in mladi sir Medenjaki Laško pivo Domač jabolčnik Krvavica s kislim zeljem

Svatovska pogača

Postrv na jurklošterski način

Domače mesnine in mladi sir

Medenjaki

Laško pivo

Domač jabolčnik

Krvavica s kislim zeljem

Občutite gostoljubje Laškega

V Laškem lahko vsak dan izberete drugačno doživetje. K obisku vabijo izletniške in turistične, zeliščne in ekološke kmetije, muzeji in druge zanimive točke Laškega. Poiščite navdih, načrtujte potep in uživajte!

Družite se na jesenskih dogodkih

Vsak letni čas navduši z drugačnimi dogajanji in prireditvami. Obiščite kulturne in družabne dogodke ali pa se udeležite katerega od organiziranih pohodov Po laških poteh. Oglejte si izbor najzanimivejših dogodkov barvite jeseni.

Oglejte si izbor najzanimivejših dogodkov barvite jeseni   >>>

Rezervirajte svoje počitnice

V Laškem vas čakajo penzioni, apartmaji, postajališča za avtodome, turistične kmetije, planinske koče in odlični hoteli s štirimi zvezdicami in centri dobrega počutja. Izberite in rezervirajte svoje izhodišče za nepozabne dni v Laškem! Izkoristite lahko tudi turistične bone.

Po najboljših močeh se trudimo, da zagotovimo kar se da varno in zdravo okolje za vaše počitnice v Laškem.

Spoštujemo vse ukrepe za varovanje zdravja.

Skrbimo za visoke higienske standarde.

Spremljamo opozorila pristojnih institucij in upoštevamo priporočila.

 

 

Vse kar morate vedeti v zvezi s koronavirusom v Sloveniji     > > >

Doživite in delite

      

Laško, Slovenia