+26℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Pomlad v Laškem

Pomlad je pravi čas za nova doživetja. Prebujajoča se narava in toplejši dnevi so kot naročeni za krajši oddih, sprostitev ali izlet v naravo.
Pridite v Laško! Čakajo vas zanimiva in zabavna doživetja za družine, romantični in navdihujoči dnevi za pare ter pristno drugačne izkušnje za vse, ki jim je dovolj le najboljše!

Top 5 pomladnih doživetij

1 Uživajte med termalnimi vrelci

Privoščite si nepozabna termalna doživetja pod stekleno kupolo Thermane Laško, kjer so za otroke na voljo številne vodne aktivnosti, za starše pa sproščujoči wellness programi. Prepustite se uživanju v slogu starih Rimljanov ter si povrnite življenjsko energijo na najvišji ravni udobja. Vaše termalno razvajanje se začne v Laškem!

2 Raziščite poti zelenega Laškega

Odkrijte čarobnost pomladne narave in bogato dediščino na najlepših pohodnih in kolesarskih poteh Laškega. Poiščite zanimive razgledne točke, občudujte vetrno harfo nad mestom in si vzemite čas za odkrivanje skritih kotičkov!

3 Postanite medeni pivovarji

Postanite medeni pivovarji in pripravite svoje grenko-sladke napoje! Dežurna čebelica vas vodi od izvirske termalne vode do legendarnega piva, od slastnih grižljajev vrhunskega chefa Marka Pavčnika do odličnih medenih dobrot. Na poti naberete toliko skrivnosti, da postanete medeni pivovarji.

4 Odkrijte skrivnost starega samostana

S pomočjo skrivnostnega meniha razvozlajte veliko sestavljanko skrivnosti! Sledite zvezdnim namigom, rešite uganke, odkrivajte skrite prehode in poiščite ključe vrat ter odkrijte skrivnost starega samostana v Jurkloštru.

5 Okušajte najboljše iz Laškega

Doživite pristne okuse Laškega! Obiščite lokalne gostinske ponudnike, spoznajte laške posebnosti in razvajajte svoje brbončice. Ne spreglejte dobrot, ki se ponašajo s certifikatom kakovosti Okusiti Laško.

Občutite utrip pomladnih dogodkov

Kulturne in turistične prireditve

Številni dogodki so odlična priložnost, da Laško spoznate v kulturni in zabavni luči. Oglejte si koledar dogodkov, kjer vas čaka pestra ponudba kulturnih in tradicionalnih prireditev ter ostalih zanimivih dogodkov.

Ustvarjalne in kulinarične delavnice v Laški hiši

V prenovljeni stari trški hiši iz 18. stoletja se odvijajo edinstvene kulinarične in ustvarjalne delavnice, ki udeležencem ponujajo priložnost, da razvijejo svoje spretnosti in odkrijejo skrivnosti lokalnih jedi. V prijetnem in sproščenem okolju Laške hiše se lahko naučite in delite izkušnje z drugimi ljubitelji kulinarike in ustvarjanja.

Po laških poteh

Pridružite se tradiciji vodenih pohodov po tematskih pohodnih poteh laške občine, na katerih odkrivate skrite kotičke okoliških krajev, prisluhnete zgodbam in zanimivostim bogate kulturne dediščine in uživate v hoji v naravi.

Izberite svojo idealno namestitev

Med bogato ponudbo nastanitvenih kapacitet izberite tisto, ki najbolj ustreza vam, partnerju ali družini. Izbirate lahko med hotelom v termalnem zdravilišču ali prijazno turistično kmetijo, penzionom, apartmajem ali planinsko kočo. Ne glede na to, kaj izberete, povsod vas bodo sprejeli gostoljubni domačini. 

Obogatite svoj oddih zeleno in prenočite pri zelenem ponudniku!

Občutite gostoljubje Laškega

V Laškem lahko vsak dan izberete drugačno doživetje. K obisku vabijo izletniške in turistične, zeliščne in ekološke kmetije, muzeji in druge zanimive točke Laškega. Poiščite navdih, načrtujte potep in uživajte!

Več

Mobilna aplikacija Visit Laško

Oglej si Laško. Poglej mu v srce!

Prenesi!

Laško je ponosni nosilec platinastega znaka Slovenia Green. Načrtno razvijamo trajnostni turizem. Pri tem spoštujemo zaščitena območja narave, spodbujamo uporabo javnih prevoznih sredstev, urejamo pohodniške in kolesarske poti, dajemo pravo vrednost lokalnim značilnostim in izdelke lokalnih ponudnikov povezujemo pod blagovno znamko Okusiti Laško. K trajnostnemu in http://lasko.infoodgovornemu ravnanju spodbujamo tudi naše goste.

Odkrij Laško in načrtuj svoje počitnice v zelenem

Doživite in delite z nami

Pridružite se nam ali pa delite vaše zgodbe in doživetja na #myLaško.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.