+25℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Jesen med zlatimi vodami in okusi

Pot vas je pripeljala v Zlato Laško. Zaslužite si kraljevsko razvajanje. Veliko kronanih glav, vse od Starega Rima naprej, je spoznalo vrelce Laškega. Vaše telo kar samo zdrsne v termalno vodo, polno blagodejnih moči. Temperatura je v vseh letnih časih prava, v zunanjih in notranjih bazenih, v kozarcih, lončkih in vrčkih. Dobrodošli v slovenski prestolnici piva in cvetja.

Bazeni, wellness in savne od Laškega do Rimskih Toplic

Če ste prišli v paru, z družino ali v družbi prijateljev, je zlato Laško za vas. Pitno vodo iz starodavnih vrelcev in podzemnih globin lahko povsod natočite v kozarce in nazdravite z razgledom na zelene hribe. Globok vdih, počasen izdih. In še enkrat. In še enkrat. To je vaš zlat oddih v Laškem.

 

Počitnice pod kupolo in masaža z zlatom

Otroci se zabavajo pod veliko kupolo, s partnerjem se razvajata v wellnessu in savnah. Prepustite se zlatim dotikom in medeni masaži v Thermani Laško. Peš, s kolesom ali z vlakom se lahko kadarkoli odpravite v naravo, med starodavna drevesa in gozdove.

Doživeti in okusiti Laško

V zelenem parku se sončijo Rimske terme. Preizkusite razvajanje v slogu Zlate Rimljanke in medeno mlečni Kleopatrin ritual. Znamka kakovosti Okusiti Laško povezuje restavracije, turistične kmetije in kulinarične izdelke s certifikatom odličnosti. Na gradu Tabor Laško ustvarja eden najboljših slovenskih kuharskih mojstrov Marko Pavčnik.

Kjer se cedita med in voda

Kad, ki jo je za kopel uporabila Napoleonova sestra, je še vedno v Rimskih termah. Če obožujete pristne sezonske okuse in izvirne ideje, kako jih povezati v gurmanske jedilnike, je zlata večerja kot nalašč za vas. V Thermani Laško pa vam bodo za dobrodošlico postregli znamenito laško medenko.

Doživite in delite z nami

Pridružite se nam ali pa delite vaše zgodbe in doživetja na #myLaško.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.