+26℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Grad Tabor Laško

Trdnjava nad starim trškim jedrom Laškega ima v stolpu dvorano za poročne obrede, pokrito dvorišče z izjemnim razgledom na mesto in reko pa omogoča pravljično slavje v vsakem vremenu. Na gradu je vrhunska restavracija, ki slovi po kreativni kulinariki. Poroko na gradu lahko obogatita z vožnjo s kočijo, s spustom balonov z gradu in še čim po vajinih željah.

Raziščite grajsko poročno ponudbo

Thermana Laško

Zdraviliški park s stoletnimi drevesi, Most želja s pogledom na tok reke Savinje, Zlata dvorana Zdravilišča Laško s sijajnimi stenskimi poslikavami, sodobno razkošje stopnišča s pravljičnim lestencem in minimalistična Gala dvorana omogočajo različne zgodbe poročnega obreda. Tu je dovolj prostora tudi za vse vajine svate!

Oglejte si poročna doživetja Thermane Laško

Rimske terme

Poročni riž, milne mehurčke ali konfete lahko pričakujeta po obredu na razglednem stolpu Sofijinega dvora, na njegovi terasi ali na terasi Rimskega dvora, med vodnimi nimfami historičnega dela term, v dvorani Rimska arena ali v zavetju mogočnih sekvoj na travniški promenadni. Lahko si zaželita tudi ognjemet!

Spoznajte poročne zgodbe Rimskih Term

AquaRoma

Poročna slavja v AquaRomi so vedno nekaj posebnega. Povsem se prilagodijo vajinim željam in poskrbijo za celotno organizacijo poročnega slavja, od priprav do prve poročne noči! Poročna slavja prirejajo v eni od dvoran ali na prostem ob bazenu. Posebnost je njihova poročna “pool party” zabava.

Razišči poročno ponudbo

 

V Laškem se lahko poročita – kjerkoli!

Civilni obredi sklenitve zakonske zveze v Laškem potekajo na gradu Tabor Laško, v Thermani Laško, v Rimskih termah in na Upravni enoti Laško. V kolikor želita, se lahko poročita tudi kjerkoli drugje. Vlogo za obred na drugi lokaciji vložita najkasneje 30 dni pred poročnim dnem. Vlogi priložita soglasje lastnika zemljišča, kjer bosta doživela poroko po svoje. Stroški za tako sklenitev zakonske zveze znašajo 170 EUR.

Več informacij:
Upravna enota Laško
Matični urad Laško
Mestna ulica 2, 3270 Laško
+386 3 733 88 23
ue.lasko@gov.si
Upravna enota Laško

 

Cerkvene zaobljube v slikovitih cerkvah Laškega

Cerkveno poroko lahko imata v nadžupnijski cerkvi sv. Martina na Aškerčevem trgu v starem mestnem jedru, v cerkvi Matere Božje na kamnitem griču nad Savinjo v Marija Gradcu ali v kateri od ostalih cerkva.

Več informacij:
Župnija Laško
Aškerčev trg 3, 3270 Laško
+386 3 5731430
Župnija Laško

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.