+27℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

V juniju je bila destinacija Laško večkrat predstavljena v medijih. V okviru poletne promocijske kampanje so bila poslušalcem Radia Celje predstavljena poletna doživetja, gledalci Planet TV-ja pa so lahko videli veliko laških zanimivosti.

Promocijska kampanja Radia Celje poteka v poletnem času in predstavlja namige za raznolika poletna doživetja. Med 10. in 16. junijem so bili poslušalcem tako predstavljeni namigi za doživetja, ki so v poletnem času na voljo v destinaciji Laško. Izpostavljena so bila doživetja, ki se ponašajo s certifikatom kakovosti Okusiti Laško ter nekatera doživetja, ki so vključena v promocijsko kampanjo Odprta vrata Laškega. Poslušalci so imeli možnost sodelovanja za bogate nagrade, ki so jih pripravili ponudniki doživetij naše destinacije: Aškerčeva domačija, Kmetija Slapšak, Čebelarstvo, lectarstvo in apiturizem Šolar, Rimske terme ter STIK Laško.

Poleg predstavitve doživetij preko radijskih valov je bila promocijska kampanja podprta tudi z objavami na družbenih omrežjih.

Prav tako so v juniju destinacijo Laško obiskali ustvarjalci oddaje Jutro na Planetu, ki so gledalcem predstavili zanimivosti destinacije Laško. V prispevku, ki je bil predvajan na programu Planet TV, so gledalci spoznali destinacijo Laško, ki so jo v pogovoru z novinarjem Žigo Derškom predstavili Tina Belej, direktorica STIK-a Laško, Tomaž Majcen, kustos Muzeja Laško ter Srečko Lesjak iz muzeja Elektroprenosa »Fala Laško«. Gledalci so tako izvedeli mnogo zanimivosti o sami destinaciji, o ponudbi doživetij, športnimi dogodki, zgodovini Laškega, tradiciji pivovarstva, zgodovini festivala Pivo in cvetje, tehnični dediščini prenosne dejavnosti in podobno.

 

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.