+23℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Spoštovane ljubiteljice in ljubitelji prireditev Kulturnega centra Laško!

Ponuditi kulturo množici in zavedati se, da lahko z njo obogatiš tako posameznika, kot družbo je posebno poslanstvo, hkrati pa odgovornost do predajanja kakovostnih vsebin. S polno mero odgovornosti do kulturne vsebine pristopamo tudi v Kulturnem centru Laško, kjer s svojo bogato programsko ponudbo in skrbno zasnovanimi abonmaji tudi v prihajajočem letu pripravljamo pester nabor gledaliških predstav, koncertov in razstav za vsak okus in vse generacije. Ob začetku prihajajoče sezone vas vljudno vabimo k vpisu abonmajev, ki bodo potekali od 22. avgusta do 22. septembra 2023. Abonenti preteklih let lahko rezervacijo stalnega sedeža podaljšate od 22. avgusta do 5. septembra, novi abonenti pa lahko stalne sedeže rezervirate od 5. do 22. septembra 2023.

Letos ponovno ponujamo Gledališki, Koncertni in Narodno-zabavni abonma, hkrati pa boste lahko prisluhnili tudi koncertom izven abonmajske sezone. Ogledali si bomo štiri odlične komedije in monodramo. V Koncertnem abonmaju bomo lahko prisluhnili štirim koncertom, tri bomo gostili izven, medtem ko bo Narodno-zabavni abonma ponudil kar pet pestrih koncertnih večerov.

Kultura je dejavnik razvoja, umetnost pa po besedah Leva N. Tolstoja, ogledalo življenja. Veselimo se srečanja z vami in predajanja vsem vidikom umetnosti, s katerimi vam lahko obogatimo vsakdan.

Vabljeni, da skupaj z nami vstopite v sezono 2023/2024! Se vidimo v Kulturnem centru Laško!

Opis abonmajev 2023/2024

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.