+27℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Laško ponovno ponosno gosti košarkarski kamp Gorana Dragiča

Slovenski košarkarski zvezdnik, Goran Dragič že vse od leta 2021 z ekipo izkušenih in kakovostnih trenerjev ter vzgojiteljev prireja sedem zabavnih poletnih in košarkarsko pestrih dni. Ponovno bodo svoja znanja in izkustva nabirali v Laškem, kjer jih poleg prekrasne narave in sodobnih hotelskih kapacitet gostoljubno pričakuje prenovljena športna dvorana Tri lilije.

V Laškem že četrtič

Že četrto leto zapored so si za svoje prizorišče izbrali čudovito okolje Občine Laško, kjer bodo mladi košarkarji lahko uživali tudi v prenovljeni športni dvorani Tri lilije Laško. Vsi obiskovalci so nad destinacijo Laško več kot navdušeni, saj mesto ob prekrasni naravi ponuja tudi odlično hotelsko in športno infrastrukturo.

Užitek igranja na prenovljenem parketu v ohlajeni dvorani

Mlade košarkarje bo v letošnjem letu posebej navdušilo dejstvo, da bodo lahko trenirali v prenovljeni športni dvorani Tri lilije Laško. V letošnjem letu so namreč v dvorani, ki sicer sprejme tudi do 25.000 obiskovalcev, prenovili parket ter celoten sistem hlajenja. V času kampa bo dvorana dodatno opremljena s preko 80. metri LED-zaslonov, kar bo športnikom dvorano približalo pravi košarkarski pravljici.

Radi se vračajo v gostoljubje Thermane Laško in prekrasno dvorano

Organizatorje v Laško vedno znova vabi prekrasna okoliška dvorana ter sodobnost kompleksa hotela Thermana Park Laško. Mladi športniki tako ves čas kampa bivajo v vrhunsko opremljenih prostorih, kjer čas preživljajo ločeno od preostalih gostov, nedvomno pa jih veseli možnost, da se po napornih treningih lahko ohladijo v prijetni svežini bazenov, ki jih ponuja Thermana Laško.

Organizatorji pravijo, da pri košarkarskem kampu ne gre zgolj za zabavo. Gre namreč za prekrasno izkušnjo prepleta športa, košarke in medsebojnega spoštovanja, ki ga bodo mladi športniki s slovenskim košarkarskim zvezdnikom, Goranom Dragićem v Laškem lahko izkušali od 30. junija do 6. julija 2024.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.