+26℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Laško z glasnim navijanjem pospremilo še eno dirko po Sloveniji

Laško je mesto, kjer ob prekrasni naravi in gostoljubju dobro poznajo tudi športnega duha. V preteklem mesecu so tako na pot pospremili Slovensko olimpijsko baklo, tokrat pa so z glasnim navijanjem spremljali še kolesarsko Dirko po Sloveniji, za katero so otroci pripravili še prekrasno formacijo!

Otroci za prenos dirke pripravili formacijo vrtečega kolesa

STIK Laško je tudi letošnje leto za namene dirke po Sloveniji pozval k sodelovanju tako prebivalce, kot tudi najmlajše osnovnošolske in vrtčevske otroke.

K sodelovanju so za namene prikaza formacije, ki smo jo lahko opazili tudi v prenosu dirke po Sloveniji, povabili učenke Osnovne šole Primoža Trubarja Laško, ki so pod mentorstvom Majde Marguč na Aškerčevem trgu pripravile zanimiv prikaz vrtečega se kolesa.

V Laškem radi poskrbijo, da je destinacija prikazana na inovativen način. Spomnimo, da je Laško ena prvih destinacij, ki je s tovrstnimi formacijami navdušila že leta 2018, kjer so se na STO odločili, da jim podelijo še posebno priznanje za inovativnost.

Na STIK-u  med dirko poskrbeli za navijaško evforijo

STIK Laško pa je na letošnji dirki poskrbel tudi za navijaško evforijo skupaj z gledalci dirke, ki je skozi Laško potekala v sklopu »štajerske klasike«. Tehnično zahteven zadnji del etape, ki je s seboj pripeljal tudi vzpon iz Laškega na Celjsko kočo, so ob vznožju začetnega klanca navijači pospremili z glasnim navijanjem ter mahanjem z destinacijskimi zastavicami in zastavicami I Feel Slovenija, ki so jih na STIK-u razdelili navijačem ob progi, med katerimi se je nabralo lepo število občanov, kot tudi osnovnošolskih otrok, ki se z duhom navijaštva šele srečujejo.

Laško je tako k zaključku »štajerske klasike« navijalo s formacijo, vidno z zraka, kot tudi z glasno spodbudo kolesarjem na tleh, s čimer so poskrbeli tudi za promocijo destinacije, kot tudi za promocijo države, ob enem pa si ob ponosu na naše športnike zagotovili še užitke ob spremljanju zanimive in hitre Dirke po Sloveniji.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.