+22℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Tradicionalna promocijska kampanja Odprta vrata Laškega/Laško Open Points, ki poteka od marca do oktobra in obiskovalca vabi k pristnemu doživetju, je v polnem teku.

Namen kampanje je predstavitev in dvig prepoznavnosti turističnih ponudnikov in promocija doživetij v destinaciji po meri posameznika in v okviru kampanje so predstavljena doživetja, ki jih lahko obiskovalci načeloma obiščejo brez predhodne najave.

V promocijske namene je bila ustvarjena pristajalna stran, kjer so vsa doživetja predstavljena, promocija pa poteka tudi na družbenih obrežjih, kjer tako ponudnike, kot obiskovalce hkrati spodbujamo k uporabi ključnika myLaško ter LaškoOpenPoints.

V okviru kampanje je zbranih 23 raznolikih doživetij, ki vabijo tako v samo mestno jedro, kot tudi na podeželje. Kot zadnje se jim je pred kratkim pridružilo novo pustolovsko in poučno doživetje poimenovano Zvezdosled, kjer poskušate s pomočjo skrivnostnega meniha razvozlate uganko starega samostana v Jurkloštru.

Obiščite Laško, prenesite si svoj izvod doživetij in občutite pristno gostoljubje.

Kampanija Odprta vrata Laškega

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.