+23℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Razpis za pridobitev pravice do uporabe teritorialne kolektivne blagovne znamke (TKBZ) Okusiti Laško za edinstvena vodena turistična doživetja

S TKBZ Okusiti Laško želimo poudariti in izpostaviti prepoznavnost pridelkov in živilskih izdelkov, rokodelskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način in jih zaokrožiti v edinstvena turistična doživetja na območju destinacije Laško.

Na razpis za pridobitev pravice do uporabe TKBZ Okusiti Laško se lahko prijavijo registrirane pravne ali fizične osebe za nudenje, organiziranje in izvajanje vodenih doživetij na območju.

Med vodena doživetja prištevamo različice oblikovanih in trženih vodenih ali samovodenih turističnih doživetij na območju destinacije Laško. Vodena doživetja, ki pridobijo pravico do uporabe TKBZ Okusiti Laško, se morajo vsaj v 70% izvajati na območju občine Laško in vključevati še vsaj enega ponudnika ali en izdelek s certifikatom kakovosti TKBZ Okusiti Laško. Prijavitelj mora imeti sedež v občini Laško.

Ocenjevanje turističnih produktov/vodenih doživetij bo potekalo v torek, 26. septembra 2023. Po prejemu izpolnjenih razpisnih obrazcev in dokumentacije vam bomo sporočili termin individualne konzultacije (na daljavo), ki bo z vsakim od prijavljenih ponudnikov izvedena pred ocenjevanjem. Izpolnjene razpisne obrazce in dokumentacijo je potrebno oddati do 31. avgusta 2023.

 

Priloge:

Razpis za ocenjevanje VD TKBZ OL

Delovni list VD TKBZ OL

Vloga za ocenjevanje VD TKBZ OL

Prijava na ocenjevanje VD TKBZ OL

 

 

 

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.