+22℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Kulturni center Laško vsako leto v avgustu prireja dogodke v sklopu avgusta pod zvezdami. Tudi v letošnjem letu so pripravili pester program, ki je žanrsko zajemal klasično glasbo, opero, pa tudi večer popevk in zabavnih mladinskih pustolovskih filmov.

Kljub sanaciji po poplavah, ki so dodobra obremenile stavbo Kulturnega centra Laško, so uspešno izpeljali opero La Traviata, Operne akademije Pehlivanian, ki si jo je na občinskem dvorišču Laško ogledalo sto obiskovalcev. Klasični koncert pod zvezdami je zaradi sanacije poplav odpadel, v zaključek poletja pa so zakorakali z izvedbo Koncerta pod zvezdami, ki je beležil odličen obisk mimoidočih.

V preteklem vikendu smo si v kinu pod zvezdami, na občinskem dvorišču Laško ogledali še mladinski pustolovski film Čisto pravi gusar, v primeru lepega vremena, pa bodo kot zaključni dogodek v Kulturnem centru Laško ponudili na ogled še film Učna leta izumitelja Polža, ki ga bodo na občinskem dvorišču Laško predvajali na prvi šolski dan, 1. septembra ob 20.30.

Vabljeni, da v sklopu nove abonmajske sezone obiščete dogodke v Kulturnem centru Laško, jih s tem podprete in hkrati uživate v kulturnih vsebinah v osrčju Laškega!

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.