Turistično informacijski center Laško

Obisk Laškega se za mnoge začne in konča v centru, kjer so na voljo vse turistične informacije, zemljevidi območja in različne publikacije, kjer je mogoče kupiti vstopnice za različne prireditve v Laškem in drugod po Sloveniji, se dogovoriti za vodene oglede in izlete in kjer so na voljo tudi izbrani spominki #myLaško.

TIC Laško deluje v centru mesta, v mogočni srednjeveški in zdaj obnovljeni stavbi Savinja na Valvasorjevem trgu 1.

V centru vam zagotavljamo informacije o Sloveniji, o Laškem in okolici ter o prenočitvenih zmogljivostih v destinaciji Laško. V TIC-u za vas organiziramo vodene oglede in izlete za skupine ter sodelujemo pri pripravi in izvedbi različnih prireditev in dogodkov s področja turizma in kulture.

Izbirajte med ogledi in izleti

 

TIC poleg turistično-informativnih gradiv, zemljevidov, publikacij omogoča tudi nakup razglednic in izbranih spominkov. V ponudbi boste našli tudi širok izbor domačih dobrot in lokalnih izdelkov.

V spletni trgovini lahko izbrane spominke naročite tudi na dom!

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško

Podajte svoje mnenje