Turistično informacijski center Laško

Obisk Laškega se za mnoge začne in konča v centru, kjer so na voljo vse turistične informacije, zemljevidi območja in različne publikacije, kjer je mogoče kupiti vstopnice za različne prireditve v Laškem in drugod po Sloveniji, se dogovoriti za vodene oglede in izlete in kjer so na voljo tudi izbrani spominki #myLaško.

TIC Laško deluje v centru mesta, v mogočni srednjeveški in zdaj obnovljeni stavbi Savinja na Valvasorjevem trgu 1.

V centru vam zagotavljamo informacije o Sloveniji, o Laškem in okolici ter o prenočitvenih zmogljivostih v destinaciji Laško. V TIC-u za vas organiziramo vodene oglede in izlete za skupine ter sodelujemo pri pripravi in izvedbi različnih prireditev in dogodkov s področja turizma in kulture.

Izbirajte med ogledi in izleti

 

TIC poleg turistično-informativnih gradiv, zemljevidov, publikacij omogoča tudi nakup razglednic in izbranih spominkov. V ponudbi boste našli tudi širok izbor domačih dobrot in lokalnih izdelkov.

V spletni trgovini lahko izbrane spominke naročite tudi na dom!

Naj bo Laško še bolj moje, tvoje, naše!

Vsak mesec enemu od novih naročnikov
na katerikoli laški elektronski novičnik
podelimo PAKET PRESENEČENJA IZ
LAŠKEGA
.#myLaško #ifeelsLOVEnia

Mobilna aplikacija Laško

Na počitnicah in potepih po Laškem je lahko vaš mobilni telefon najbolj priročni vodič. Z brezplačno aplikacijo Laško imate vselej pri roki podatke o aktualnih dogodkih, izletih, aktivnostih na prostem, znamenitostih, gastronomiji in nastanitvah. #myLaško