+27℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Poletje za čisto petko

Doživite velikih 5 v Laškem –  vodo, tradicijo, Laščane, naravo in lokalne okuse. Družinski oddih v Thermani Laško ali romantika za pare v Rimskih termah sta v kombinaciji z lokalnimi doživetji in razglednimi potmi za čisto petko. Sodelujte v nagradni igri, zadenite zlatih 5 dni počitnic in druga doživetja.

ZLATE VODE IN NAPITKI

Termalno vodo v Laškem in Rimskih Toplicah so odkrili že Stari Rimljani. Blagodejno učinkuje, če jo pijemo ali se potopimo vanjo. Na mednarodnem inštitutu Bion so raziskali obliko njenih kristalov in ugotovili pozitiven vpliv na človeka. Izvira globoko pod zemljo, zato pride na plano polna mineralov. Okusna je v kozarcu iz izvira ali kot osnova osvežilnega laškega piva, ki je vse slovenski simbol.

5 RAZIGRANIH ČUTOV ZA VAJU

Potopita se v rimski vrelec in med zlate dotike. Zgodovina Rimskih term vaju bo navdihnila, da zaupata moči vode in zraka kot nekoč Napoleonova sestra ali angleška kraljica. Na Pivocvetnem potepu tečeta zlato Laško in med, prigrizke pripravi vrhunski chef iz restavracije Pavus Marko Pavčnik. Vrnita se k njemu na grad Tabor Laško na romantično večerjo, potem ko raziščeta kolesarske poti.

5 DRUŽINSKIH DOŽIVETIJ ZA VAS

Počitnice za petko so več kot voda in bazeni. V Thermani Laško je doma vse, kar rabite za družinsko zabavo: animacije za otroke in sprostitev za starše. Male junake poleg preganjanja po toboganih in v  termalni vodi utrudi tudi gibanje v naravi. Povzpnite se na Šmohor, si privoščite pivo s pivovarjem in se posladkajte z laško medenko. Po sledeh kartuzijanskih menihov se odpravite na Zvezdosled v Jurkloštru in razvozlajte skrivnost starega samostana.

Zlata doživetja Laškega

Pivocvetni potep za pare

V Laškem že stoletja točimo grenko-sladke napoje. Doživite pivocvetno veselje ob okušanju piva, medu in slastnih grižljajev vrhunskega chefa Marka Pavčnika. Postanite medeni pivovarji in pripravite čisto svoj zlat napoj! Pridružite se dežurni čebelici na kulinaričnem potepu po Laškem vsako soboto ob 16. uri.

Več

Gremo na pivo s pivovarjem

Najboljši team building za pare, družbe in družine! Hladno pivo v družbi pivovarja je čista 5ka na počitnicah. Odpravite se v Muzej Laško skupaj z vodnikom in spoznajte zgodovino legendarnega Laškega piva. Na butični pokušini vam pivovar razkrije vse skrivnosti vseslovenske in laške zlate pijače. Na zdravje!

Več

Zvezdosled za družine

Razkrijte skrivnost starega samostana na družinski pustolovščini Zvezdosled. Potem ko se okrepčate z menihovim napitkom in pogačo, odkrijete, da je kartuzija v Jurkloštru polna ugank in skrivnih prehodov. Sledite namigom, premagajte preizkušnje in rešite sestavljanko. Ta vam razkrije skrivnost meniha, ki še danes tava po samostanu.

Več

Zlati okusi

Laško je zakladnica kulinarične tradicije, pivovarstva in čebelarstva Slovenije. Naročite jedi Okusiti Laško z zajamčeno lokalno kakovostjo, razvajajte se z vrhunsko kulinariko nagrajenega chefa in uživajte v pristnih okusih.

Odkrij več

Velika nagradna igra ZLATA PETKA

Izberite e-srečko in zadenite 5 dni počitnic v Laškem.

Odpri

Doživite in delite z nami

Pridružite se nam ali pa delite vaše zgodbe in doživetja na #myLaško.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.