+26℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Zlatih 5 dni
V Rimskih termah in Thermani Laško

Zlatih 5 dni V Rimskih termah in Thermani Laško.

Ko se združi moč vrelcev dveh prestižnih term, ko medeni masaži in laški medenki sledita Zlata Rimljanka in zlata večerja, ko zlate roke v wellnes centrih kar tekmujejo za vašo pozornost, ste na zasluženem zlatem oddihu. Tu so doma doživetja v naravi in wellnes razvajanja.

Ujemite trenutke popolne sprostitve in harmonije. Privoščite si zlato wellness razvajanje in odkrivanje termalnih zakladov Rimskih term in Thermane‍ Laško v zlatih 5 dneh.

Zlatih 5 dni V Rimskih termah in Thermani Laško.

Zlatih 5 dni vključuje:

2 nočitvi, zajtrka in večerji v Thermani Laško
2 nočitvi, zajtrka in večerji v Rimskih termah
vstop v bazene, wellness in savne

dan 1 – Thermana Laško: Laška medenka ob prihodu in zlata večerja
dan 2 – Thermana Laško: kolesarjenje in medena masaža
dan 3 – Rimske terme: vožnja z vlakom do Rimskih term in tretma Zlata Rimljanka
dan 4 – Rimske terme: medeno-mlečni ritual in zlata večerja
dan 5 – Rimske terme: zajtrk v sobi

 

Zlatih 5 dni
je trajnostnih 5 dni

Destinacija Laško je ponosna prejemnica Slovenia Green Platinum, certifikata z najvišjo oceno za razvoj trajnostnega in zelenega turizma v Sloveniji. Sprostitveni oddih ZLATIH 5 DNI je posebej prijazen naravi, okolju in lokalni skupnosti, zato vam ga toplo priporočamo.

Premierno smo v skupnem paketu povezali Thermano Laško in Rimske terme, dva največja in najbolj priljubljena ponudnika destinacije, ki zaposlujeta veliko domačinov in se trudita za naravi in okolju prijazno ravnanje. V obeh zdraviliških in spa središčih goste namesto k prodaji ustekleničene vode spodbujajo k pitju vode iz pipe, ki ima blagodejen učinek na telo.

Thermana Laško je prejemnica certifikata Voda iz pipe, ki dokazuje visoko kakovost vode in spodbujanje k pitju. Laška medenka, darilo dobrodošlice, je Thermanina hišna specialiteta. Ključna sestavina je lokalno pridelan med laških čebelarjev, ki nosi znak kakovosti Okusiti Laško. Prav ta bo povezal tudi okuse na zlati večerji prvi dan. V Thermani Laško vabijo še k pokušini drugih lokalno certificiranih dobrot, kot so Laška južina, jedilnik »Okusi Laško« in medena limonada z meto. Thermana Laško je kot edino slovensko zdravilišče ponosna prejemnica simbola Prava izbira, ki ga gostincem z višjo prehransko kakovostjo gastronomske ponudbe podeljujeta Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ in Turistično gostinska zbornica Slovenije. Simbol nagrajuje lokalne, sezonske in ekološke jedi, ki so hranilno bogate in koristne za zdravje. Glavna zvezda medene masaže je medeno mazilo Kmetije Cepuš, prav tako nosilke znaka kakovosti Okusiti Laško. Za zeleno raziskovanje Laškega in zelene okolice so drugi dan oddiha na voljo običajna in električna kolesa Thermane Laško ali kolesa sistema izposoje KolesCE.

Okolju prijaznejši vlak tretji dan zapelje iz Laškega do Rimskih Toplic. Termalna voda v Rimskih termah je dokazano ena najbogatejših in najbolj zdravilnih v Sloveniji. Prihaja iz globin več kot 1000 metrov pod zemeljsko površino. V termah strežejo odličen Čaj vodnih nimf podjetja Virin, nagrajenega z znakom Okusiti Laško. Vsa čajna zelišča rastejo v neposredni okolici Rimskih Toplic in Laškega. Virin izdeluje tudi nagrajeno masažno šentjanževo olje, ki je ključno za sprostitev na tretmaju Zlata Rimljanka. Znak kakovosti Okusiti Laško nosijo tudi izdelki in pridelki Sadjarstva Aškerc, ki jih v kuhinji Rimskih term radi uporabljajo.

Thermana Laško je ponosna prejemnica:
– Znaka Slovenia Green za trajnostne turistične nastanitve
– Znaka EU Marjetica ECOLABEL
– Znaka Prava izbira
– Priznanja Čebelam prijazno podjetje zaradi zglednega sodelovanja s čebelarji Čebelarskega društva Laško

 

Velika nagradna igra ZLATA PETKA

Izberite e-srečko in zadenite 5 dni počitnic v Laškem.

Odpri

Doživite in delite z nami

Pridružite se nam ali pa delite vaše zgodbe in doživetja na #myLaško.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.