+25℃
Trgovina 0

V košarici ni izdelkov.

Izviri tople vode od nekdaj privabljajo množice zdravja in dobrega počutja željnih ljudi. Že stari Rimljani so dobro poznali blagodejne učinke vrelcev termalne vode. Verjetno niso točno vedeli zakaj, toda dobro jim je delo, ko so svoje od bojev in zabav izmučeno telo namočili v toplo vodo in se nato prepustili spretnim rokam izkušenih maserjev.

Danes, skoraj dva tisoč let kasneje, ni nič drugače. Še vedno našemu telesu izredno prijajo različne terapije v zdravilni termalni vodi. Za razliko od starih Rimljanov, pa danes vemo zakaj.
Zdravilna voda v Laškem in Rimskih Toplicah ima pri izviru temperaturo med 34 in 38º C in v enem litru vsebuje od 370 do 430 mg raztopljenih različnih mineralov. Med njimi prevladujejo kalcijevi, magnezijevi, natrijevi in kalijevi kationi ter hidrogenkarbonatni anioni.

Poleg za organizem izredno ugodne temperature in bogate vsebnosti različnih mineralnih snovi, tvori laška termalna voda lepo oblikovane kristale, ki kažejo na to, da naša zdravilna voda izžareva močno življenjsko energijo, ima pozitiven, spodbujevalni vpliv na človeka, deluje dobrodejno na psiho in ravnovesje med dušo in telesom.

Doživi Laško in se prijavi na naše e-novice

Sledite nam na Instagramu @lasko_slovenia

Spletno mesto uporablja piškotke za pravilno delovanje spletne strani in izboljšanje vaših izkušenj. Več informacij najdete v Politiki o piškotkih .

s tem dovoljujem uporabo podatkov za vse spodnje namene.